📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:02
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Cytat:
Czy tylko mnie on wkurwia niemiłosiernie?
Po przeczytaniu Twojego wpisu, nie rozumiałem jak można się przyjebać do pozytywnego Piotrka. Po zobaczeniu Twojego nicka zrozumiałem..
Reporter musi zajebiście głupio wyglądać skoro Piotrek ciągle ma taką polewę.
"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"
Sprawia wrażenie jednak lekko upośledzonego. Nie ma się z czego śmiać, nie powinno się!
on non stop wygląda jakby jarał blanty
brecha jak stereotyp zjaranego cpaka
brecha jak stereotyp zjaranego cpaka
Mayday_Dune napisał/a:
Po przeczytaniu Twojego wpisu, nie rozumiałem jak można się przyjebać do pozytywnego Piotrka. Po zobaczeniu Twojego nicka zrozumiałem..
Z góry przepraszam za idiotę, który posługuje się nazwą mojego rodzinnego miasta w jego nicku.
"Wyskładałem się jak umiem"- jebłem na panele, pozytywny chłopak, oby więcej takich skoków.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów