📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Więcej to już chyba nie będzie
Nie ma to jak udawany śmiech Kubusia synka komunisty... :/
A ja mam 28 lat i kurwa w dupie mam czy Kuba jest komunistą i kim był jego stary.
I tak już w naszym kochanym kraju lepiej nie będzie, można tylko więcej spierdolić co ciągle udowadniają nasze władze.
Temat dotyczy Żyły a Wy się jak zawsze dopierdalacie szczegółów.
Kuby nikt nie lubi i nie musicie tego powtarzać w każdym temacie w którym jest jego osoba.
Panowie roczniki macie: 89 i 91...
widzę że komunista wszedł w nawyk słownictwa tak samo jak gimbus i dużo osób nadużywa tego określenia, nie znając nawet jego znaczenia (może Wy znacie nie wnikam)
A ja mam 28 lat i kurwa w dupie mam czy Kuba jest komunistą i kim był jego stary.
I tak już w naszym kochanym kraju lepiej nie będzie, można tylko więcej spierdolić co ciągle udowadniają nasze władze.
Kuby nikt nie lubi i nie musicie tego powtarzać w każdym temacie w którym jest jego osoba.
okocim666 i Libertinus i reszta antykom...
Panowie roczniki macie: 89 i 91...
widzę że komunista wszedł w nawyk słownictwa tak samo jak gimbus i dużo osób nadużywa tego określenia, nie znając nawet jego znaczenia (może Wy znacie nie wnikam)
Dobrze powiedziane, też mnie strasznie wkurwia takie najeżdzanie na ludzi, że ten to jest komuchem a tamtego dziadek był w wermachcie czy coś w ten deseń
Kurwa żyła zbyt rozgarnięty to chyba nie jest, ale jest mega sympatyczny ;d
do wszystkich którzy hejtują Piotra...Wypierdalać. lepiej być taką smutną pizdą jak wy i całe dnie śmiać się do obrazków z Kwejka ? wypierdalać.
Mysz_Kamiki napisał/a:
nie kumam co w tym takiego zabawnego...
Chyba to ze nam ludzie glupieja.. Koles zachowuje i wyraza sie jakby byl uposledzony, a debile mu wiwatuja.. :S Takie czasy ze kretyn sie wybije, i malpy do okola niego tancza.
I chuj mnie obchodzi ze lata jak Malysz, teraz wiecej pierdolenia o nim samym niz o skokach. Ja prl.
VVyso napisał/a:
@up chyba coś ci sie pomyliło. Za Żyłę zawsze piwo jest
nie ma piwa za tego imbecyla
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów