📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
59 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:50
Mnie osobiście typ rozwala na łopatki. Nie lubię zbytnio ludzi, którzy no... rozumem nie grzeszą, ale to jest taki smieszny popapraniec. Chyba mi sie udziela Żyłowatość, bo nie moge przestać się smiać z tego gifu/a. :p
Może kiedyś Żyła też wszystkich przeleci, trzymam kciuki.
Może kiedyś Żyła też wszystkich przeleci, trzymam kciuki.
Aaaa.... to Żyła już "be"? Teraz Stoch cacy?
jak tak na was patrzę to w sumie się cieszę że w Polsce mieszka tylu spierdolonych ludzi, konkurencja na rynku pracy jest praktycznie zerowa.
jak tak na was patrzę to w sumie się cieszę że w Polsce mieszka tylu spierdolonych ludzi, konkurencja na rynku pracy jest praktycznie zerowa.
Teraz hejt na Żyłe, a chłopak naprawdę jest konkretny i tle innych skoczków z przeszłości wypada zajebiście. Przykład rodzinka Tajnerów... Gdyby nie skill Małysza to wielki chuj byłby ze skoków w poprzednich latach.
poldekmisiak napisał/a:
Założe sie że żyła spierdoli nam cały konkurs drużynowy.
Nam? a co ty kur*a zrobiłeś dla nich, w porównaniu do Piotrka jesteś tylko mało znającą istotą hejtującą w internetach.
crystaldragon
jak sie Pani jutro w Gimbazie dowie, że masz konto na sadolu to dostaniesz uwagę do dzienniczka i wezwanie ojca do szkoły
jak sie Pani jutro w Gimbazie dowie, że masz konto na sadolu to dostaniesz uwagę do dzienniczka i wezwanie ojca do szkoły
wg mnie to on jest strasznie sztuczny i tylko udaje takiego głupiego
Żyła na pewno , zazdrości Wam sukcesów w życiu. Tego, że jesteście elokwentni, wysportowani, bogaci, inteligentni, że to Was pokazują w telewizji. Jest dumny , że reprezentujecie Polskę na arenie międzynarodowej... Tak kurwa sarkazm Barany jebane. Jesteście zerami w większości , szukającymi słów w słowniku, żeby dać w miarę śmieszny i rzeczowy komentarz, a z typa się śmiejecie.
Żeście się przed wojną nie urodzili, było by Was mniej znacznie...
Czytał Mariusz.T.
Żeście się przed wojną nie urodzili, było by Was mniej znacznie...
Czytał Mariusz.T.
Kurwa, niby portal wielkich patriotów (pomijając fakt że większość nawet nie zna historii Polski sprzed II wojny), a plują nerdowskim jadem na ludzi którzy starają się jak mogą reprezentować swój kraj. Jak dres pod blokiem, IQ wyrównane z temperatura i dopierdoli się o byle co.
Trzy i więcej nie będzie.
Cztery, ostatnie słowo.
Piotrek poczuł fejm, ma parcie na szkło, zaczął się sam brandzlować własnymi wypowiedziami, poczuł że jest bardzo fajny i na topie. No i przestał dobrze skakać.
@wajnona połowa użytkowników tego serwisu maturę będzie pisać za parę lat... o ile w ogóle dotrwają, osobiście polecam im zawodówkę i naukę niemieckiego i angielskiego
@up no i dobrze, wg. mnie jedynymi sensownymi kierunkami na Uniwersytecie są medycyna, prawo i przedmioty ścisłe, dla wybranych może pedagogika. Resztę da się skończyć po szkołach wyższych czy policealnych, a poziom Uniwersytetów znacznie by się podniósł, tytuł magistra znów zaczął by coś znaczyć - a nie, że teraz idzie sobie bufon na studia typu kulturoznawstwo, europeistyka, turystyka czy zarządzanie, bo jakimś cudem zdał liceum, odbębnia kilka semestrów i głupa pali, że tytuł ma przed nazwiskiem, a potem i tak zapitala nie w zawodzie, bo "to przecież nudne/pracy nie ma"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów