Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jebać tą kurwę co bije dzieci, a na live mogli to ustawić bądź nie, ale za takie bicie wpierdol powinien mieć. Mnie starzy napierdalali po twarzy, pasem też po ryju dostawałem i to np jak przyniosłem ze szkoły ocenę 4-, 3+ itd itp. Dzisiaj jak jestem kurwa większy i o tym wspominam, to nic takiego się nigdy nie wydarzyło wymyśliłem to sobie... Takie to są jebane kurwy Ci pseudo rodzice. Zniszczą Ci życie i powiedzą, że to dla Twojego dobra, tpfu na was hipokryci
Też nie jestem za biciem dzieci ale z tego co tu zrozumiałem to chłopak robił zdjęcia siostrze i udostepniał je w necie. Siostra też pewnie była nieletnia. I tu jest ten wyjątek od reguły gdzie ojcowski liść na pysk się należy . W twoim przypadku to czyste znęcanie i rozumiem twoją reakcję kolego. Przykro mi że cię to spotkało.
j***ć tą k***ę co bije dzieci, a na live mogli to ustawić bądź nie, ale za takie bicie wpie**ol powinien mieć. Mnie starzy napie**alali po twarzy, pasem też po ryju dostawałem i to np jak przyniosłem ze szkoły ocenę 4-, 3+ itd itp. Dzisiaj jak jestem k***a większy i o tym wspominam, to nic takiego się nigdy nie wydarzyło wymyśliłem to sobie... Takie to są j***ne k***y Ci pseudo rodzice. Zniszczą Ci życie i powiedzą, że to dla Twojego dobra, tpfu na was hipokryci
To się nazywa wychowanie na ludzi parówo jebana, a to, że tobie obrywało się za wybujałe ambicje starych to już twój problem, który nas z resztą jebie.
Haha jak to było na live to gratuluję staremu niebieskiej karty Nie zna mocy internetów, że wpierdol to poza kadrem
Plaskacz nazywasz wpierdolem?
Idź się jebnij w ten pusty łeb.
To się nazywa wychowanie na ludzi parówo jebana, a to, że tobie obrywało się za wybujałe ambicje starych to już twój problem, który nas z resztą jebie.
Napisz jeszcze coś mądrego o wychowaniu. Może jeszcze cwelenie pod prysznicem i nocna kocuwa? Wychowa się twardziela a nie ciotę w rurkach. Co?
Młody jest pierdolnięty w głowę. Powinni go wziąć na terapię.
Nie dziwię się ojcu że mu nerwy puściły.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów