18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Lekcja historii w picułce - teraz popularne
kiki 2011-05-30, 22:14
A mi się wydawało , że potrafię grać. Filmik, porostu istne cudo!
Zgłoś
theMumin 2011-05-30, 22:32
mistrzostwo, gdy nawet oryginał wymięka
Zgłoś
kizug666 2011-05-30, 22:51 1
Patrzę na ten fortepian, patrzę i nie widziałem ani jednego pirata, napiszę więcej, nawet nikt takowego nie udawał, co to za spamowanie w pisaniu tematów? Jak to jest, że można sobie nadać tytuł który nie ma nic wspólnego z filmem, wprowadza w błąd i nie ponosi się żadnych konsekwencji?
Zgłoś
konopeek 2011-05-30, 22:59
aż przesłuchałem dwa razy.
Zgłoś
mcmt 2011-05-30, 23:19 8
Ragar napisał/a:

mcmt nie p... tylko sluchaj jak wymiata

wymiata to ten co zagra Rachmaninoff'a...

czy, o zgrozo, etiudy Prokofiev'a...

albo choćby naszego Chopinka etiudę rewolucyjną, którą każdy zna ze słuchu chyba...

To jest "zapierdalanie" czy "pokurwianie na forteklapie".

4.8L V8
BMW Klub Polska member
Zgłoś
ogurx 2011-05-30, 23:48
najlepszy instrument jaki kiedykolwiek stworzył człowiek wszystkie szarpi druty i badziewia z syntezatora sie chowają ,po prostu kozak maślak
Zgłoś
koniu 2011-05-31, 0:26
kozak, ale dla mnie najlepszy soundtrack to ten z twierdzy.
dla nieznających tematu, akcja od około 4 minuty

Y'know, I've come across a lot of psychos, but none as fucking boring as you. You are a real boring fuck. Sorry, sorry, I know you disapprove of swearing so I'll sort that out. You are a boring F, star, star, CUNT!
Zgłoś
mcmt 2011-05-31, 1:27 1
co ma muzyka Hansa Zimmera do wymiatania na fortepianie? Tak apropos "znających temat"

4.8L V8
BMW Klub Polska member
Zgłoś
deniZ 2011-05-31, 7:57
ma tyle wspolnego, ze dla niektorych dzwieki, ktorych nie puszczaja w radio RMF i ZET to "napierdalanie na fortepianie"
Zgłoś
robson101 2011-05-31, 11:37
rubik to moze u niego klaskac
Zgłoś
TwiceNightly 2011-05-31, 15:10
Te włosy to nażelowane czy brudne?
Zgłoś
Normandino 2011-05-31, 15:53
zakończenie troche z dupy...
Zgłoś
theMumin 2011-05-31, 16:01
TwiceNightly napisał/a:

Te włosy to nażelowane czy brudne?

jak zwykle trzeba dojebać się nic nie znaczącego szczegółu. normalnie jak stereotypowe babsko.
Zgłoś
MaTiXo11 2011-05-31, 17:27
Co ma fortepian do klaskania...
Zgłoś
Gut 2011-05-31, 17:58 1
kamil666000 napisał/a:

pianino forte jest dla pedałów

dla pedałów to może być twój odbyt

Surfuję po morzu głupoty
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów