📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
15 minut temu
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:19
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
sensymiliana napisał/a:
nie słyszałeś o upierdalaniu głów meczetem?! człowieku...
pl.wikipedia.org/upierdalanie-głów-meczetem
A Ty pewnie słyszałeś?
Meczetem, Kościołem, Synagogą wszystko jedno czym.
rofl
Prawda jest taka że teraz obsikaną książkę będzie musiał jakoś wyciągnąć z kibla.
Poza tym rozczepiony strumień moczu - problem z prostatą.
entryk napisał/a:
Prawda jest taka że teraz obsikaną książkę będzie musiał jakoś wyciągnąć z kibla.
a tam problem z prostata, pewnie skory z fiuta nie sciagnal i leje krzywo
i tak pierwsze na co zwrocilem uwage na tym filmiku to to,ze ma kibel ujebany
a na koniec oblał to swińska krwia full serwis
szczerze... to nie znosze ciapatych itp. ale Koran jakby nie było to obiekt kultu, dla nie których coś jednak znaczy. wiem, że 99,9999% ciapatych to kozojebcy i to ich trzeba napastować a nie Koran.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów