Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Szkoda pieska, cz🤬ch j🤬y zabił lepszą od siebie istotę.
Pier...nij sie w leb. Gdy bys to byl ty i pies na ciebie lecial tez bys sie pewnie nie zastanawial. Ale jestes zbyt zj🤬y by martwic sie o swoje zycie. Owszem szkoda psa ale tutaj nie dziwie sie ze wyciagnal bron i go zastrzelil
no .... nie fajnie sie ogląda jak biedny zwierz się męczy , ale murzyn Miał prawo się bać i miał prawo myslec że ten go zaatakuje.
No biedny w h🤬j ten zwierz, bo nie zdążył typa up🤬lić....biedny zwierz no ja p🤬le.
Dobre, gość zobaczył że sąsiad wypuścił zapchlone gówno na podwórze, ustawił kamerkę/telefon, wziął klamkę i wyszedł na wabia z nadzieją że głupi kundel się na niego rzuci i udało się. Teraz napawa się pełnym łez spojrzeniem tego c🤬la.
Pies bez smyczy i kagańca , do tego nie wytrenowany skoro zaatakował.
P🤬lić psa i właściciela.
caly magazynek w bydle powinien wj🤬...
Właśnie nie. Dostał kilka kulek, żeby zdychać w męczarniach za agresywne zachowanie. Jeśli pies ma być na poziomie 3 latka (coś ala właściciele pitbulów i podobnego gówna), to może przez ten sp🤬olony mózg psa przejdzie myśl, że mógł się nie rzucać na człowieka.
Ps genialny materiał, lepiej by jedynie mogło być gdyby odj🤬 większą ilość tego agresywnego łajna i kilku właścicieli.

Tylko i wyłącznie wina właściciela , że puścił tego psa, dopuścił do tego że pies był agresywny. Nie dziwię się reakcji mężczyzny ale k🤬a z czym tu fajnego, że pies się męczy.
Piszecie, że pitbull to taka agresywna i niedoj🤬a rasa - trochę pokory, nauki i dobry piesek jak inne , poczytajcie do edukujcie się.
Tylko mógł go dobicc ale fakt, wina wlasciciela
Niech sobie właściciel dobija i poczuje odpowiedzialność na sobie.

Dobre, gość zobaczył że sąsiad wypuścił zapchlone gówno na podwórze, ustawił kamerkę/telefon, wziął klamkę i wyszedł na wabia z nadzieją że głupi kundel się na niego rzuci i udało się. Teraz napawa się pełnym łez spojrzeniem tego c🤬la.
Rozczaruję cię , ale w usa to dość powszechne , ze mają kamerę na drzwi wyjściowe ze względu na ginace paczki kurierskie.
to kamerka w dzwonku do drzwi no ale spoko, pisz sobie dalej swoje bajki
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie