📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak was zaatakuje takie skurwiałe gówno wychowane przez idiotę to pamiętajcie, że trzeba go po prostu udusić. Innego wyjścia z takiej sytuacji nie ma. Ewentualnie jebnąć w głowę czymś ciężkim ale wątpię żebyście cegły przy sobie nosili
Na ogół jestem przeciwny uszkadzaniu zwierząt, ale taki pies z miejsca pałą po łbie dostanie aż drgawkami się zaleje, obrońcy niech mnie nazywają pojebanym, ja wolę określenie "przezorny"
Poderżnął bym skurwiela jak cielaka... a właściciela na buty!
Te psy zazwyczaj z właścicielami tworzą takie duety, że nie wiadomo który jest większą spierdoliną. Zresztą co za pojeb kupuje takie coś.
Nie rozumiem dlaczego on głaskał go tą miotłą,jeśli wiesz że jeden pies i tak zginie to strzelasz pitbullowi w dupę a gdy go puści to mu strzelasz w uzębienie i czekasz aż scierwo zdechnie. Pozdrawiam partię naprawiaczy pralek.
skin88 napisał/a:
Ja bym kurwie kręgosłup złamał, nienawidzę tych jebanych kundli, krokodyle nimi karmić.
żywcem, normalnie te psy są ok ale wielu seb wali w nich czym się da codziennie by je w ten sposób wytresować na pojebane bezmózgi takie jak oni, agresywne, sadystyczne, wrogo nastawione i pojebane na całą korę mózgowa
normalnie te psy są spokojne i przyjazne, mam husky... kupione tez była bita za szczeniaka a potem pouczona, boi się nawet pustej butelki
Stranuh napisał/a:
Klucze od domu czy coś i napierdalać psa az puści. Koleś swoją drogą straszna pizda, takim klepaniem to nawet jehowy go nie przyjmą.
Jakie Ty masz kurwa klucze do domu? Francuskie?
pies do uśpienia za postępek a właściciela przy okazji z tej samej strzykawki !!! a gdyby to był/a 3 latek/ka?
ja bym od razu takiemu pitbullowi rozerwał gardło zeby sie wykrwawil - jedyna opcja dla takich psow to kaganiec !
Jak dla mnie to ten gość nawet nie musi być właściciele. Może zobaczył na ulicy jak bezpańskie psy się szarpią i podbiegł rozdzielać.
Dziwi mnie tylko to, że wszyscy jadą po tym gościu, a nikt np nie opierdoli faceta nagrywającego, że mógł pomóc zamiast kręcić filmik. No ale tak, żyjemy w pojebanych czasach w których interesuje nas tylko to co jest w kadrze, tak jakby poza nim świat nie istniał.
Dziwi mnie tylko to, że wszyscy jadą po tym gościu, a nikt np nie opierdoli faceta nagrywającego, że mógł pomóc zamiast kręcić filmik. No ale tak, żyjemy w pojebanych czasach w których interesuje nas tylko to co jest w kadrze, tak jakby poza nim świat nie istniał.
Zawsze się zastanawiam, czy solidnym kopnięciem w szyję takiego pitbulla dałbym radę mu złamać kręgosłup nie łamiąc sobie stopy : P
Pitbull pitbullowi pitbullem....
W takiej sytuacji trzeba wsadzić dla psa palca albo chuja w dupe (jak kto woli)
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów