Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ale smieszna sprawa, że nikt nie zauważył że ten pit nie był agresywny. XD po prostu ta wiewiórka była wielkości jego zabawek. Zauważcie, że nie atakował kobiety tylko szukał cały czas ,,zabawki". Nie można wrzucać wszystkiego do jednego wora. Agresywny pit zagryzł by i psa i właścicielkę patrząc na jej ogarnięcie
Ty tak na poważnie czy mefedronu ci dziecko brakło i temu głupoty takie pierdolisz? Jaka zabawka i wiewiórka? Co ty kurwa pierdolisz w ogolę, weź rozbieg w ścianę i mocno przypierdol. Ty kurwa naprawdę myślisz, że jak by ta wiewiórka była takiego samego wzrostu jak to bydle to by zaatakował kobietę pierwsze? Nie udzielaj i nie pisz nic bo jeszcze ktoś może pomyśleć,że takie mentalne gówno jak ty ma rację. Cytując klasyk "...niestety ty zapchałeś sobie głowę jakimiś pierdołami o żabach(wiewiórkach) i teraz na siłę próbujesz zainteresować tym innych, nie Krzysiu?”
Chodzę dużo po górach itp. i odkąd spotkałem bydlaki takiego pokroju na wysokościach 2000 mnpm bez kagańca na luzie i w oddali słysząc głos spokojnie on nie gryzie (po takich słowach już wiecie,że macie z idiotą do czynienia) - tak wiem to nie do uwierzenia, ale są takie sytuacje w TAKICH miejscach, noszę ze sobą(niestety) dość pokaźny nóż. Nie widzę innego wyjścia, zdaje sobie sprawę, że to nie wina psa, ale mam się pozwolić zagryźć? Żyjemy w świecie niestety, gdzie u większości ludzi brakuje wyobraźni,samokrytyki jakiejkolwiek, przewidywania co się może stać - smutne to.
To wina ludzi bo zwykle biorą dla szpanu zaraz po tym jak 500+ odebrali. Powinni zakazać ludzi którzy biorą takie psy.
Do wszystkiego w życiu przypinasz 500+? Wdlug ciebie jak ktos ma dziecko to jest patolem kretynem? Żal mi twojej rodziny.
naprawdę nie można zakazać hodowli i wygasić tych popierdolonych ras?.
kiedys byl taki jeden ktory probowal wygasić pewną rasę lodzką.... ale mu nie pozwolili dokonczyc.
Ktos powienien namierzac wlascicieli i truc ich kundle...
Ktos powienien namierzac wlascicieli i truc ich
Ciekawe czy dało by się gołymi rękami zajebać te jebane pitścierwo
da się ale oni robią to źle.
Wygasić to trzeba tylko i wyłącznie właścicieli, którzy nie potrafią upilnować psa. Niezależnie jakiej rasy, bo i york wbrew pozorom może zranić. Zwłaszcza dziecko.
wyjebane w twoje dziecko
Sebiksowy rycerz ortalionu zaraz napiszę że to jest wina ludzi a nie tego łagodnego pieska.
Nie trzeba być sebiksowym rycerzem ortalionu aby wiedzieć że to wina ludzi. Równie dobrze zamiast tego pita mógł być ONek, Rottek czy zwykły kundel. Bo w niewłaściwych rękach, bez współpracy z behawiorystą każdy pies może być mordercą.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów