czas znalesc nowa mode zycia (tygodnia)
Ale Ty kurwa tępy jesteś kolego, skoro ktos go wyzwał to chłopak odpowiedział w filmiku na wyzwanie co o tym sądzi i ma racje Po chuj pic piwko jedno pod publikę itp. ? Lepiej napić się na spokojnie samemu po pracy albo z REALNYMI znajomymi
A to że Ty jesteś pizda której brakło jaj by jakkolwiek zzareagowac na wyzwanie to juz Twój problem Ludzie jarają się jakimiś dziwnymi wyzwaniami jak jebane cioty Jak już mam rzucac wyzwania kolega to minimum połówkę muszę mieć ze sobą bo w przeciwnym razie by mnie kurwa śmiechem zabili I to są koledzy i od połówki zaczyna się wyzwanie a to co się dzieje później... zresztą kurwa jak byś miał znajomych z którymi byś się napił itp. to byś nieudaczniku wiedział o czym piszę i o czym ten kolo mówi Tak więc ty siedz przed kompem i śnij dalej a ja idę w tany
Oj Ty debilu. Po chuj mam reagować? Zakładałem się o coś? NIE!
Film mnie nie obrażał, nie naruszał mojego dobrego imienia, ot tak położyłem na to lachę. Co to kurwa za moda na picie do kamery?
Chyba nie zrozumiałeś mojego przekazu: chodziło mi o to, że po gówno robić z tego wielkie halo, jak na świecie są ważniejsze sprawy, niż jakieś gówniane wyzwanie, czy deklaracja że ktoś tego nie podejmie.
Zrozumiałeś?
I po co te wyzwiska? Słów Ci buraku zajebany brakuje?
Zaimponowałeś mi tym fragmentem o piciu połówki- w gimbazie jesteś pewno bonzo nie?
Idź w tany, tylko się zbytnio nie opij tym Karmi
oddawaj krew, pomagaj bezdomnym, wyzbądź się wszelkich materialnych rzeczy, najlepiej poświęć się w pełni dla innych zamiast pić piwo przed kamerką. Czy już zrobiłeś te wszystkie dobre uczynki i czy uważasz sie za dobrego człowieka?
Wszystkie zamieszczone przeze mnie komentarze to tylko i wyłącznie satyra. Nie mają nic wspólnego z moimi poglądami.ciota pewnie nie wypił
Ty pewnie byś wypił i pomyślał sobie "No to teraz jestem na pewno fajny, cool, zajebisty".
Expect the worst, be scared of the best..Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów