18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (10) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 10:10
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 11:13
mare30ks 2014-02-19, 21:31 4
oho, widze ze gimbusom sie juz znudzila moda na piwne wyzwania. wiec zamiast piszczec z zachwytu ze zostali nominowani beda hejtowac
czas znalesc nowa mode zycia (tygodnia)

You've got to realize you're just the devil just as much as you're God.
Zgłoś
Mathek 2014-02-19, 21:33 2
Ja pierdole, to wyzwanie to zwykłe gówna zrobione dla żartu, dla jaj, dla beki czy jak tam inaczej wolicie. Przypierdalanie się, że to głupie i robienie jakiś takich filmików to pierdolenie smutów. Nie chcesz to nie pij. Sam bym się przez chwile zastanowił czy bym wypił, ale raczej nie bo musiałbym kupić jakieś dobre i niegazowane (ew. mało gazowane) piwo bo bym zwrócił po paru łykach chyba.
Zgłoś
M................x 2014-02-19, 21:35 2
Nie wiem o co chodzi z tym bólem dupy, zabawa fajna, piwa nigdy za wiele, można wypić jedno na strzała a innym się delektować.
Zgłoś
kroplowa 2014-02-19, 21:37 2
Czy mi się wydaje, czy ten gościu mówi o piwie marki VIP za zeta z biedronki jak o luksusowym winie?
Zgłoś
Browarek 2014-02-19, 21:46 1
Co prawda to prawda browarem się powinno delektować.
Zgłoś
fij0lek 2014-02-19, 21:46 1
Ładny chuuj Pani Basiu.

f1j0lk3u5.blox.pl/html
Zgłoś
Bociekk 2014-02-19, 21:55 2
Kislowy_wampir napisał/a:

Ale Ty kurwa tępy jesteś kolego, skoro ktos go wyzwał to chłopak odpowiedział w filmiku na wyzwanie co o tym sądzi i ma racje Po chuj pic piwko jedno pod publikę itp. ? Lepiej napić się na spokojnie samemu po pracy albo z REALNYMI znajomymi

A to że Ty jesteś pizda której brakło jaj by jakkolwiek zzareagowac na wyzwanie to juz Twój problem Ludzie jarają się jakimiś dziwnymi wyzwaniami jak jebane cioty Jak już mam rzucac wyzwania kolega to minimum połówkę muszę mieć ze sobą bo w przeciwnym razie by mnie kurwa śmiechem zabili I to są koledzy i od połówki zaczyna się wyzwanie a to co się dzieje później... zresztą kurwa jak byś miał znajomych z którymi byś się napił itp. to byś nieudaczniku wiedział o czym piszę i o czym ten kolo mówi Tak więc ty siedz przed kompem i śnij dalej a ja idę w tany

Oj Ty debilu. Po chuj mam reagować? Zakładałem się o coś? NIE!
Film mnie nie obrażał, nie naruszał mojego dobrego imienia, ot tak położyłem na to lachę. Co to kurwa za moda na picie do kamery?
Chyba nie zrozumiałeś mojego przekazu: chodziło mi o to, że po gówno robić z tego wielkie halo, jak na świecie są ważniejsze sprawy, niż jakieś gówniane wyzwanie, czy deklaracja że ktoś tego nie podejmie.
Zrozumiałeś?
I po co te wyzwiska? Słów Ci buraku zajebany brakuje?
Zaimponowałeś mi tym fragmentem o piciu połówki- w gimbazie jesteś pewno bonzo nie?
Idź w tany, tylko się zbytnio nie opij tym Karmi
Zgłoś
Ahnija 2014-02-19, 21:57 1
rottunio napisał/a:

Obrazek

oddawaj krew, pomagaj bezdomnym, wyzbądź się wszelkich materialnych rzeczy, najlepiej poświęć się w pełni dla innych zamiast pić piwo przed kamerką. Czy już zrobiłeś te wszystkie dobre uczynki i czy uważasz sie za dobrego człowieka?

Fortes fortuna adiuvat!
Zgłoś
p................s 2014-02-19, 22:30 1
@Ahnija

Po twoim wywodzie stwierdzam że jestem dobrzejszy od Ciebie,
a poza tym lubię czekoladę
Zgłoś
G................9 2014-02-19, 22:43 1
Powiem tylko tak - popierdoliło was z tym fejsbukiem, zdrowo popierdoliło.
Zgłoś
Peter-Norivotset 2014-02-19, 22:45 1
od zawsze wiedzialem, ze chujbuk to zbieranina debili, teraz to wychodzi na jaw

Wszystkie zamieszczone przeze mnie komentarze to tylko i wyłącznie satyra. Nie mają nic wspólnego z moimi poglądami.
Zgłoś
MayDay100 2014-02-19, 22:45 1
Zabawa, jak zabawa, ale standardem stało się to, że zawsze ktoś udaje mądrzejszego i pierdoli takie bzdety.
Zgłoś
klakier1111 2014-02-19, 22:51 1
Macieey napisał/a:

ciota pewnie nie wypił

Ty pewnie byś wypił i pomyślał sobie "No to teraz jestem na pewno fajny, cool, zajebisty".

oo
Zgłoś
Lilithiell 2014-02-19, 23:06 1
rigsuit napisał/a:

"PopieRRRRRdolona i żyjesz w dziwnym bajkowym świecie"

Moja stara tak mówi, jak mnie to wkurwia...

Expect the worst, be scared of the best..
Zgłoś
CiapkoSR2 2014-02-19, 23:17
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów