18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (10) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 3:27
Piwnica
BongMan • 2015-01-12, 13:49
Ojciec ostrzegał, żebym pod żadnym pozorem nie otwierał drzwi do piwnicy. Jednak dziecięca ciekawość zwyciężyła. Otworzyłem i zobaczyłem rzeczy, których nigdy wcześniej nie widziałem.
Trawę, niebo, słońce, drzewa…
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kry.ha 2015-01-12, 17:52 4
Przepraszam, jestem tu nowy. Wiem kim jest BongMan ale czy ktoś może wyjaśnić w skrócie o co chodzi z krabem?
Zgłoś
subzero 2015-01-12, 17:58
Nie zrozumiałem tego kawału :/
Zgłoś
killaz2010 2015-01-12, 17:58
"Z pamiętników Bongusia..."
Zgłoś
fatamorgana 2015-01-12, 18:00 1
BongMan jak zwykle zajebisty i w formie
Zgłoś
Loky3 2015-01-12, 18:20 1
Bongman, kawal zajebisty Niestety mamy tu przypadki osob, ktorzy smieja sie ostatni, bo trzeba im go tlumaczyc ;D

A co do top komenta - ale ty masz Bongus wyobraznie, przeciez kraby nie mowia.
Zgłoś
Infinit 2015-01-12, 18:36 1
Bongman w formie Legenda wiecznie żywa !
Zgłoś
onion 2015-01-12, 18:40
ładnie jedziesz po leszczach bong
Zgłoś
L................5 2015-01-12, 21:46 1
BongMan napisał/a:

Ojciec ostrzegał, żebym pod żadnym pozorem nie otwierał drzwi do piwnicy. Jednak dziecięca ciekawość zwyciężyła. Otworzyłem i zobaczyłem rzeczy, których nigdy wcześniej nie widziałem.
Trawę, niebo, słońce, drzewa…

Widzę tu logiczny zgrzyt drzwi nie do piwnicy ale z piwnicy chyba że masz tam takie stężenie radonu że to faza po nim jest

kry.ha napisał/a:

Przepraszam, jestem tu nowy. Wiem kim jest BongMan ale czy ktoś może wyjaśnić w skrócie o co chodzi z krabem?

Ty tak naprawde czy na troooling

Tego nie da się wyjaśnić tak samo jak skąd się wzięła energia
Zgłoś
Viperal 2015-01-12, 22:53 2
@BongMan
A jednak mu odpowiedziałeś, czyli jakbyś z nim gadał. Pedale
Zgłoś
K................u 2015-01-12, 23:38 2
To zaszczyt być zhejtowanym przez bongmana możesz sobie to wydrukować i oprawić na ścianę i pokazywać wnukom, nie licznym się to zdarza
Zgłoś
Belvedere 2015-01-12, 23:54 1
Wcześniej nie zauważyłem żeby Bonguś miał takie riposty, a teraz jak pierdolnie to miazga
Zgłoś
lukrar8 2015-01-13, 0:29
Bongman staje się mistrzem ciętej riposty
Zgłoś
jarobtm 2015-01-13, 9:53 4
Dupę to on ma już wypucowaną przez wasze lizanie, że po oczach wali ....
Zgłoś
Corey_09 2015-01-13, 21:08
o chuj chodzi z tymi krabami? już nie wiem który raz widzę w komentarzach coś o bongmanie i krabach.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem