18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 21 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Piwny kawał
BongMan • 2013-10-17, 21:59
Zjazd przedstawicieli browarów w ekskluzywnym hotelu. Kelner pyta co chcą do picia.

Przedstawiciel Carlsberga chce Carlsberga , Żywca Żywca , Portera Portera itd.

Tylko przedstawiciel Guinnessa zamawia wodę mineralną. Na pytanie dlaczego, odpowiada:
- Skoro nikt nie zamawia piwa...

Nie zapomnij o grzebieniu, ty pierdolony jeleniu.
Fazi

Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
piasqnfcb 2013-10-18, 2:10
kasztelan, perla, lomza no i tyskie.
Zgłoś
McSzczery 2013-10-18, 3:36
@Squorpion
Zajebiste ciemne piwko z widgetem.
Ja popijam wspomnianego Guinessa, wyborne piwko i w UK łatwo dostać. Ale jak nie ma kasy, to upijam się "szczynami" jak wy to nazywacie, bo są tańsze i schłodzone również dobrze smakują.

Świadome bycie unikatem, to rządenie światem.
Zgłoś
Pavmar 2013-10-18, 7:46
swego czasu dobre piwa lidl promował. Właśnie między innymi fortuna. Wiśniowa czy czarna świetne. Również Grand którego tam można było dostać też jest świetny (8% ale nie czuć w smaku by było mocniejsze). Oczywiście w innych sklepach też są one. Do tego Koziel może być.
Zgłoś
Malilopov 2013-10-18, 7:52
Paskudny Stary Dżon napisał/a:

Porter to gatunek piwa, a nie marka, baranie!

Najlepsze, że guiness to porter
Zgłoś
SzczadoWazy 2013-10-18, 9:01
a ja spadłem pienieznie na harnasia i zyje...
Zgłoś
Browaryt 2013-10-18, 9:22 2
Jaranie sie Guinessem porównałbym to wielbienia jacka danielsa w gimbazjum... bo takie rzadkie i w ogóle wow.

możesz wszystko
Zgłoś
demz 2013-10-18, 9:54
Cudze chwalicie, swojego nie znacie.

/Do or do not, there is no try./

- Yoda
Zgłoś
Lordzik92 2013-10-18, 10:24
Na allegro widzialem zestawy do produkcji domowego piwa, probowal ktos tego? Byc moze lepsze niz korporacyjne szczochy...
Zgłoś
kam332 2013-10-18, 11:02
żywiec porter to siki jakieś, raz piłem i nigdy więcej.

9. "To jest sadistic, tu można wyzywać, nie szanować i mieszać ludzi z błotem" - a właśnie, że nie, SADYZDM TO NIE JEST BRAK SZACUNKU, KULTURY I ELEMENTARNEJ WIEDZY ORTOGRAFICZNEJ, a z tym niektórzy lubią sobie ten portal utożsamiać.
Zgłoś
pomaranczowy4 2013-10-18, 11:25 1
Malilopov napisał/a:

Najlepsze, że guiness to porter

guiness to stout dla jasności
Zgłoś
Gebofon 2013-10-18, 11:45
Perła chmielowa Polski Królowa

Profesjonalna produkcja muzyczna, sprawdź mnie.
Oferta z bitami ode mnie: BZK: www.soundcloud.com/bzk-wygonstudio

Zgłoś
Valkiria_ 2013-10-18, 12:14 3
Znawcy piwa jak jeden mąż...
Widzę zadatki na nowych speców w Komisji Macierewicza. Mamy tu speców od seksu, kobiet, browarów, kryzysu, gospodarki, a jak się pojawia temat to i od katastrof lotniczych.
Zgłoś
soqu1 2013-10-18, 12:53
Jedyna różnica, że Arthur Guiness był fundatorem katedry, a te polskie synagog hehe
Zgłoś
Browaryt 2013-10-18, 13:56
A Valkiria to kurwa ekspertem od hejtów zostanie bo tylko to potrafisz robić

możesz wszystko
Zgłoś
Valkiria_ 2013-10-18, 15:48
@up dziękuję, wpiszę sobie w CV jako dodatkową umiejętność To zawsze jakaś specjalizacja, a specjaliści w tym kraju pożądani
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów