📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Justin Bieber już po mutacji?
to ci sami debile
Przykro mi to stwierdzić ale FEJK
USA nic dodać nic ująć.
PS: całe szczęście, że w podobnych tematach jest "Studio pomeczowe". Przynajmniej jest na czym oko zwiesić.
PS: całe szczęście, że w podobnych tematach jest "Studio pomeczowe". Przynajmniej jest na czym oko zwiesić.
Ja jako Kobieta siedziałam twardo 4 godziny i nawet nie drgnęłam :|
Przeciez on ma autyzm , przypomina mi mocno jego z moich pacjentow lol
Zastanawia mnie, czy ten gość serio jest tak pierdolniety, a jego brat to wykorzystuje, czy wszystko jest 'reżyserowane' w jakiś sposob ;p
@up nie sądzę, by rozpierdalanie telewizora za pare tysięcy, palenie choinki razem z prezentami, czy może wsadzenie sobie pilota w dupę było reżyserką. bo po co?
koleś ma naprawdę nasrane w bani..dziwi mnie tylko to że rodzice nie mieli czasu żeby cokolwiek z nim zrobić.albo w ogóle im to nie przeszkadza.cóż, hameryka. kraj spierd*lonych ludzi.ja na miejscu tatuażysty bym go przywiązał i przyjebał mu w łeb parę razy łomem.
na miejscu tatuażysty wstrzyknalbym mu HIV
Więcej filmów z tym ....... na kanale yt wafflepwn.
Pozdrawiam!
Pozdrawiam!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów