fanem teorii spiskowych nie jestem, ale pomysł NASA żeby wystrzelić za tym czymś sondę celem dokładniejszego zbadania popieram...
wiadomosci.wp.pl/oumuamua-pierwszy-poslaniec-niezwykle-odkrycie-naukow...
Zapierdala tak szybko, że raczej nie dadzą rady wystrzelić sądy by ją zbadać ..2019 minie saturna i jowisza ,a ludzie jak ludzie usłyszeli o kamyku i zaraz będzie koniec świata.Ale fascynujący klimat ,wart zbadania.Piwo
Nie mogę tego nazwać marzeniem bo chuj mi to by dało, ale na pewno ucieszyłbym się, ewentualnie nasrał w spodnie gdyby;
a) archeolodzy znaleźli ślady megawchuj dawnych cywilizacji na terenie Antarktydy
b) znaleźli twór pochodzenia nienaturalnego w pokładach węgla wskazujących na Prekambr
c) przechwycili/ zbliżyli się, zbadali obiekt również pochodzenia nienaturalnego w przestrzeni kosmicznej
Wiadomo ten kosmiczny chuj który leci to pewnie tylko wielki kosmiczny, kamienny chuj, który leci ale fajnie by było gdyby to było coś sztucznego, co jednoznacznie udowadnia że nie jesteśmy jedyni we Wszechświecie.
na kamień to go jakiś artysta w ramach wizualizacji przerobił, zdjęć jeszcze nie ma, bo to za małe żeby trzaskać przez teleskop. To coś to 400 metrowy walec o średnicy ok 40 metrów, zrobiony (czy składający się naturalnie) z praktycznie samego metalu. Mówię fanem teorii spiskowych nie jestem ale jakbym się wybierał na międzygwiezdną wycieczkę to wymiary zdaje się mieć to odpowiednie dla kilkuset załogantów, a że dryfuje... wrak (?). No nie wiem wszechświat jest naprawdę w chuj wielki, niczego wykluczyć do końca się nie da...