18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:15
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
K................k 2017-11-21, 18:17
up nie kupuj tego świństwa !! masło jest zdrowsze
Zgłoś
b0r000 2017-11-21, 18:39 3
Everything is a dildo if you are brave enough
Zgłoś
Profx5015 2017-11-21, 18:49 3
Ale bardziej murzyńskiej nazwy to sie już chyba nie dało znaleźć :p
Zgłoś
e................s 2017-11-21, 19:19
jak nie wydupczą nas lewaki na czele z dziadkiem rudego, to takie coś na pewno wyrucha wszystkich na ziemi
Zgłoś
voyagerkg1 2017-11-21, 19:46
Zapierdala tak szybko, że raczej nie dadzą rady wystrzelić sądy by ją zbadać ..2019 minie saturna i jowisza ,a ludzie jak ludzie usłyszeli o kamyku i zaraz będzie koniec świata.Ale fascynujący klimat ,wart zbadania.Piwo
Zgłoś
Catar 2017-11-21, 19:52 1
A japopńce znaleźli jaskinie na księżycu

theguardian.com/science/2017/oct/19/lunar-cave-discovery-raises-hopes-...
Zgłoś
ssiruuvi 2017-11-21, 20:01
voyagerkg1 napisał/a:

Zapierdala tak szybko, że raczej nie dadzą rady wystrzelić sądy by ją zbadać ..2019 minie saturna i jowisza ,a ludzie jak ludzie usłyszeli o kamyku i zaraz będzie koniec świata.Ale fascynujący klimat ,wart zbadania.Piwo

Sądy na pewno nie, bo są strasznie wolne stąd ta nagonka na trybunał konstytucyjny. Myślę jednak, że jakaś sonda dałaby radę..
Zgłoś
HalfGod 2017-11-21, 20:10
Uma tylko z tym mi się kojarzy.
Zgłoś
krasnal_hałabała 2017-11-21, 20:16
zeus6 napisał/a:

Obrazek

Metale lecą na Ziemie

Więc mówisz że lubisz metale? ja tam wole metalki.
Zgłoś
nectovelius 2017-11-21, 20:17 1
100Burned napisał/a:

Nie mogę tego nazwać marzeniem bo chuj mi to by dało, ale na pewno ucieszyłbym się, ewentualnie nasrał w spodnie gdyby;

a) archeolodzy znaleźli ślady megawchuj dawnych cywilizacji na terenie Antarktydy

b) znaleźli twór pochodzenia nienaturalnego w pokładach węgla wskazujących na Prekambr

c) przechwycili/ zbliżyli się, zbadali obiekt również pochodzenia nienaturalnego w przestrzeni kosmicznej

Wiadomo ten kosmiczny chuj który leci to pewnie tylko wielki kosmiczny, kamienny chuj, który leci ale fajnie by było gdyby to było coś sztucznego, co jednoznacznie udowadnia że nie jesteśmy jedyni we Wszechświecie.

To co piszesz już miało miejsce... tylko wszystko utajnili

Aut vincere, aut mori.
Zgłoś
ellsworth 2017-11-21, 21:16 1
nowynick napisał/a:

Up

na kamień to go jakiś artysta w ramach wizualizacji przerobił, zdjęć jeszcze nie ma, bo to za małe żeby trzaskać przez teleskop. To coś to 400 metrowy walec o średnicy ok 40 metrów, zrobiony (czy składający się naturalnie) z praktycznie samego metalu. Mówię fanem teorii spiskowych nie jestem ale jakbym się wybierał na międzygwiezdną wycieczkę to wymiary zdaje się mieć to odpowiednie dla kilkuset załogantów, a że dryfuje... wrak (?). No nie wiem wszechświat jest naprawdę w chuj wielki, niczego wykluczyć do końca się nie da...

No i co w tym dziwnego, że metal? Przecież wszystkie pierwiastki cięższe od wodoru i helu są produktem ubocznym gwiazd. Pizdła jakaś supernowa i wyjebało w kosmos materię z taką siłą że synteza jądrowa dała pierwiastki o takich wysokich liczbach atomowych. Niższych w obrębie tego obiektu nie ma bo uległy syntezie właśnie do tych.
Zgłoś
gabriel0 2017-11-21, 21:17
Hmm. Jak będzie miało spaść na ziemię to przyjmę to zgłaszam się na ochotnika. Przyjmę to do siebie do ogródka. Będę odrąbywał codziennie tyle co wejdzie na przyczepkę i wywoził na złom.

Rybka chwyciła spławik
Zgłoś
matikesi 2017-11-21, 22:43 1
Nasa wszystko wie, patrzą przez te teleskopy i już wiedzą że jest obsiana metalami. Ostatnio oglądałem o jakieś planecie miliardy lat świetlnych stąd i NASA stwierdziło że mają tam brzydką pogodę kurwa jego mać, jakim chujem to wiedzą...
Zgłoś
minetek 2017-11-21, 23:03 2
jest interes

jebniesz się w łeb pilnikiem - boli, nie jebniesz - nuda, ot paradoks
Zgłoś
seriusz.white 2017-11-21, 23:17 1
Jeden kutas świetlny. Nowa jednostka kosmiczna.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów