📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Gosling jest drewnem większym niż Rasiak, a drewno płatków nie je. Proste.
buzzfeed.com/mjs538/ryan-gosling-wont-eat-his-cereal-is-basically-the-best-thing - imo przedostatni najlepszy.
artiee napisał/a:
Lubię gościa, Fanatyk z jego udziałem to arcydzieło.
fantyk to gówniany nielogiczny film, nie reprezentujący dosłownie nic. a sponsorowany był chyba przez jakieś żydowskie ugrupowanie. sama przemiana bohatera jest z dupy i nie motywowana praktycznie niczym? niby otwarciem żydowskiej księgi?? twardziela nagle sentymenty wzięły? bez jaj
kurwa ogladam to i sie zastanawiam dlaczego ponad 900 osob zajebalo piwo dla kolesia ktory niechce jkis platek jesc.. za 3 razem sie kaplem
EkoTrumna napisał/a:
Jest sobota, przed chwila wstałam i rozpoczynam ten wspaniały dzień śmiejąc się jak popierdolona
SadystycznyRoman napisał/a:
@EkoTrumna, możesz też pokazać nam swoje cycuszki, tak po prostu.
Wtedy i my będziemy śmiać się jak popierdoleni
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów