18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 43 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
InnyName 2019-05-14, 21:03 2
Argeusz napisał/a:

Jebane zwierzęta. Ludzkość cofa się w rozwoju, niedługo na nowo zaczną nam wyrastać ogony i zaczniemy skakać po drzewach.

Nie. Po prostu dawno nie było wojny.

WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODPIERDOLONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE KURWA INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.
Miłego oglądania. Pozdrawiam!
Zgłoś
Mors_Nigra 2019-05-14, 22:44
ewela416 napisał/a:

Niektore okazy juz maja odpowiedni kolor skory hyhyhy

Masz na myśli siebie? Małpy, goryle i inne, mają pod futrem BIAŁĄ skórę. Niemniej myślę, że takie szympansy raczej przerastają cię IQ.

Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
Zgłoś
pafcio84x 2019-05-14, 23:41
ja pierdziele... jaki brudny piasek... fuj
Zgłoś
Dzisiaj 2019-05-15, 7:45 2
ewela416 napisał/a:

Przynajmniej.sa.parawany i czlowiek nie.oslepnie a ty ogladaj.sobie starych szwabow nad.swoim piekbym.bogatym morzem oceanem.hehehe.

dziwna sytuacja - sprawdzilem ceny nad baltykiem i jednak wybieram hiszpanie. Nie stac mnie na wczasy nad baltykiem wiec planuje wczasy w hiszpanii. Oczywiscie mozna wynajac jakis biedny pokoik u pani grazyny, tylko 3km od plazy i dzielic domek z debilami srajacymi do wanny, ale to co chcialem wynajac dla mojejrodzinki przeroslo mnie finansowo.

Bylem juz w Australii, Portugalii, Wloszech, Hiszpanii, Francji, Malediwach i kilku innych fajnych miejscach, ale za widok parawanow i przyjemnosc ciemnej i zimnej wody z baltyku nie bede przeplacal :/ Ludzie nie zdaja sobie sprawy, ze mozna miec TANIEJ, CIEPLEJ i WYGODNIEJ nawet wliczajac przeloty...
Zgłoś
kulawiec 2019-05-15, 11:50
O a na koniec przyszła pani następna w kolejce.
Zgłoś
Lemonhaze69 2019-05-15, 16:35 1
pawrzy napisał/a:

Jeździsz na bałtyk bo nie masz pieniędzy Polaczku

Polaczek to twoj ojciec i twojego ojca ojciec przechodzi to w twojej rodzinie z łba na leb zakompleksiona antypolska kurwo
Zgłoś
Mr.Benny 2019-05-15, 17:37 1
Jak się psy sczepią, to się je zimną wodą polewa. Tych trzeba by wrzątkiem

Zgłoś
kry.ha 2019-05-15, 18:51 2
To na pewno polka ujeżdża Enrique na erazmusie.
Zgłoś
pawrzy 2019-05-15, 19:34 1
Lemonhaze69 napisał/a:

Polaczek to twoj ojciec i twojego ojca ojciec przechodzi to w twojej rodzinie z łba na leb zakompleksiona antypolska kurwo

Polaczek, bo ja Żyd jestem nie? To Ty masz 69 w nicku stulejarzu
Zgłoś
Pawlusex 2019-05-17, 4:33
To jest ubogacanie kulturowe gamonie!
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów