📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
43 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Argeusz napisał/a:
Jebane zwierzęta. Ludzkość cofa się w rozwoju, niedługo na nowo zaczną nam wyrastać ogony i zaczniemy skakać po drzewach.
Nie. Po prostu dawno nie było wojny.
WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODPIERDOLONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE KURWA INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.Miłego oglądania. Pozdrawiam!
ewela416 napisał/a:
Niektore okazy juz maja odpowiedni kolor skory hyhyhy
Masz na myśli siebie? Małpy, goryle i inne, mają pod futrem BIAŁĄ skórę. Niemniej myślę, że takie szympansy raczej przerastają cię IQ.
dziwna sytuacja - sprawdzilem ceny nad baltykiem i jednak wybieram hiszpanie. Nie stac mnie na wczasy nad baltykiem wiec planuje wczasy w hiszpanii. Oczywiscie mozna wynajac jakis biedny pokoik u pani grazyny, tylko 3km od plazy i dzielic domek z debilami srajacymi do wanny, ale to co chcialem wynajac dla mojejrodzinki przeroslo mnie finansowo.
Bylem juz w Australii, Portugalii, Wloszech, Hiszpanii, Francji, Malediwach i kilku innych fajnych miejscach, ale za widok parawanow i przyjemnosc ciemnej i zimnej wody z baltyku nie bede przeplacal :/ Ludzie nie zdaja sobie sprawy, ze mozna miec TANIEJ, CIEPLEJ i WYGODNIEJ nawet wliczajac przeloty...
pawrzy napisał/a:
Jeździsz na bałtyk bo nie masz pieniędzy Polaczku
Polaczek to twoj ojciec i twojego ojca ojciec przechodzi to w twojej rodzinie z łba na leb zakompleksiona antypolska kurwo
Jak się psy sczepią, to się je zimną wodą polewa. Tych trzeba by wrzątkiem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów