📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Koleś wpierdolił tyle piksów, że nie wie co się dzieje a reszta myśli, że to spoko i naśladuje. Hm
@up2
Jeżeli UMF ma być w tym roku w Polsce to mogę powiedzieć ze po tym festivalu mogę umierać spokojnie
Jeżeli UMF ma być w tym roku w Polsce to mogę powiedzieć ze po tym festivalu mogę umierać spokojnie
No i fajnie, a nie to co kurwa u nas. Jeden się położy żeby się powygłupiać to przyleci banda idiotów od razu i go skopią... japierdole
Jest Wolfgang jest impreza
tak samo jest z modą, jakiś debil coś wymyśli, a potem już leci jak domino
kalamal napisał/a:
co TECHNO robi z Mózgiem
Czytając niektóre komentarze zastanawiam się co internet robi z mózgiem :|
chlopaki podchwycili temat, dziewczyny sobie poszly. gejparty :x
Chyba magnetofon wciaga tasme z kasety bo slysze tylko jakies trzaski i piski...
kalamal napisał/a:
co TECHNO robi z Mózgiem
Tobie i techno niepotrzebne i tak jesteś debilem...
A tak wogle to jest House.
co techo robi z mozgiem? wole to ni to co Radio Maryjan robi z mozgiem. a gostek ma faze/jazde i go chuj obchodzi co se "normalni ludzie" mysla i tez chuj wam w dupe jebanym hipokrytom ;]
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów