zdjęcie prawdopodobnie wyciekło z prywatnej kolekcji premiera Rosji, ukazuje występ artystyczny jaki przygotowała z okazji jego urodzin delegacja z Polski
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
brawo.
tyle ze moja fotka to nie szopka.
tyle ze moja fotka to nie szopka.
@up
Wszyscy wiedzą, że dziadek Donalda był w Wehrmachcie. Zresztą, jak i połowa czy nawet więcej "Hanysów"
Wszyscy wiedzą, że dziadek Donalda był w Wehrmachcie. Zresztą, jak i połowa czy nawet więcej "Hanysów"
Ale Donek ze swastyką na ramieniu uroczy
Mnie wkurwia to, że najważniejsze pół-głowy państwa tj. Prezydent RP, Premier, Prezydent Warszawy, mają wadę wymowy.
odysekgln napisał/a:
Mnie wk***ia to, że najważniejsze pół-głowy państwa tj. Prezydent RP, Premier, Prezydent Warszawy, mają wadę wymowy.
ja tam jestem wyrozumiały, zdaję sobie sprawę, że nie opanowałbym perfekcyjnie niemieckiego, rosyjskiego, hebrajskiego czy kaszubskiego
Powinno się spalić Tuski, Kaczyńskie, Palikoty, Pawlaki, Korwiny i całe inne ścierwo, bez wyjątków!
Nie ogladam telewizji, bo pierdola tam same smieci. Nie mam zamiaru czytac wypocin na serwisach informacyjnych(onet, interia). Polityka mnie nudzi, wkurwia, nie interesuje, i mam tysiac ciekawszych rzeczy do roboty. Dlatego wchodzac na strony typu sadistic, nie mam ochoty ogladac tych zjebanych mord z PO, PiS, itp. No ale nie da sie! Bo zawsze znajdzie sie jakis pajac, ktorego caly sens zycia tkwi w nabijaniu sie z rzadu(zreszta w bardzo zalosny i malo smieszny sposob) i wrzuca wszedzie gdzie sie tylko da, te zjebane obrazki i ideologie. Zachowaj te rzeczy dla swoich znajomych z europeistyki albo innego elitarnego kierunku. Nie powiem abys uciekal na onet bo tak nie ladnie, ale moglbym takie cos zasugerowac, zapewne znajdziesz tam wiecej osob ktore podziela twoje wyszukane poczucie humoru.
Przegladam gazete.pl codziennie i widze takie same bzdurne komentarze tyle ze w formie pisemnej. Nie wazne czy dotyczą Pisu czy Po mam ich po prostu już dosyć. Tym samym chciałbym, żeby portale rozrywkowe typu sadistic.pl były puste od tych treści, bardzo bym sobie tego życzył i widzę, że nie tylko ja.
Ja-ah-qu-ub-el, Nie zgadles, nie glosowalem na PO.W ogole nie glosowalem. Mam "uraz" do polityki od czasow koalicji Kaczynski + Lepper + Giertych. Dodatkowo nie uwazam siebie tak i jak ponad 90% spoleczenstwa, za wystarczajaco kompetentnych, do decydowania o tym kto ma sprawowac w kraju wladze...
szkoda, bo potem "młodzi wykształceni z wielkich miast" po europeistyce fundują nam na wyborach taką rzeczywistość
Ja-ah-qu-ub-el napisał/a:
jakim trzeba być głąbem, żeby nie interesować się dzięki komu trzeba wydawać 6 zyka za wahę i pracować do śmierci
Weź się gamoniu do pracy i zarób na to paliwo.
Mamy takie drogie paliwo jak wszyscy, a może nawet najtańsze w Europie.
I nie pierdol, że zarabiamy mniej, bo zarabiamy porównywalnie, do Litwinów, Łotyszy, Estończyków, Słowaków, Czechów, Słoweńców czy Chorwatów, nie mówiąc o Rumunach czy Bułgarach. Z tymi narodami możemy się porównywać i w tym zestawieniu nie wypadamy tak źle.
Cytat:
szkoda, bo potem "młodzi wykształceni z wielkich miast" po europeistyce fundują nam na wyborach taką rzeczywistość
Lepsze to niż wybór oszołomów bez szkoły.
vass, jesteśmy dużym krajem bogatym w surowce, z długą linią brzegową, a ty zrównujesz nas z krajami wielkości 3 województw jak chcesz się porównywać do rumunów to proszę bardzo, przynajmniej wiemy z kim mamy do czynienia. jeszcze dodam, że gaz mamy najdroższy w europie, bo donald taką umowę z ruskimi podpisał na 30 lat, a gaz łupkowy sprzedał za 1% wartości, dodatkowo umorzył 1mld 200mln złotych długu za przesył gazpromowi
vass napisał/a:
Lepsze to niż wybór oszołomów bez szkoły.
Skoro oni są najlepszym rozwiązaniem, to ja jednak nadal będę niszczył karty wyborcze i tak nie mam odpowiedniego wykształcenia i miał nie będę.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów