Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Mam tak samo, z tym że nie wiedzieć czemu australijskie Aborygenki i Hinduski mi się podobają, a Murzynki ni cholery.
No nie pierdol.
No nie pierdol.
A gdzie ja napisałem że białe mi się nie podobają? Napisałem, że Aborygenki mi się podobają, w przeciwieństwie do Murzynek. A tu dałeś zdjęcie aborygeńskiej poczwary I białej 10/10. A mogłeś znaleźć odwrotnie - białą poczwarę i fajną Aborygenkę.
Tak sobie myślę, że za dzieciaka zobaczyłem u Davida Bowie'go jedną taką w "Let's dance", piosenka zrobiła na mnie wrażenie i chyba dlatego zapamiętałem pozytywnie tę dziewczynę.
A gdzie ja napisałem że białe mi się nie podobają? Napisałem, że Aborygenki mi się podobają, w przeciwieństwie do Murzynek. A tu dałeś zdjęcie aborygeńskiej poczwary I białej 10/10. A mogłeś znaleźć odwrotnie - białą poczwarę i fajną Aborygenkę.
Tak sobie myślę, że za dzieciaka zobaczyłem u Davida Bowie'go jedną taką w "Let's dance", piosenka zrobiła na mnie wrażenie i chyba dlatego zapamiętałem pozytywnie tę dziewczynę.
Ta Chinka to dziś mnie męczy w snach, solo SRV również
Też myślałem, że jej gałę wysadziło.
BTW
Samice czarnych całkowicie mnie nie ruszają. Tez tak macie?
Jakiś slizgacz z Azjatką i człowiek jeszcze rzuci okiem. Ewentualnie jakaś latynoska, ale to już też mniej...
Za to czarna albo hinduska. Yyyyych , ja pierdolę, ohyda...
Z pewnoscia wszystkim rasom rownie spieszno, zeby popuscic Ci szpary
Też myślałem, że jej gałę wysadziło.
BTW
Samice czarnych całkowicie mnie nie ruszają. Tez tak macie?
Jakiś slizgacz z Azjatką i człowiek jeszcze rzuci okiem. Ewentualnie jakaś latynoska, ale to już też mniej...
Za to czarna albo hinduska. Yyyyych , ja pierdolę, ohyda...
Brzmi jak normalna reakcja na propozycję seksu ze zwierzętami. Abstrahując od faktu, że ładne murzynki występują tak samo często jak pracowici, uczciwi murzyni to ogólnie odpychajaca perspektywa.
Zdziwiłbyś się co obywatele 3ciego świata są skłonni zrobić za wjazd do cywilizowanego świata białasów
Człowieku przestań tu sami wielcy jebacy i wybrzydzają która jeden z drugim by ruchał ta ble tamta ble ,oo ta to bym brał aż by wióry leciały i takie pierdolenie ble ble ble ble..A doskonale wiemy jak by się to skończyło jak by nawet taka czarna uchyliła szpary chapali by jak reksio szynkę !
Fotkę wrzuciłem z jakiegoś rasistowskiego forum o wyższości białasów i to nie moje porównanie, po prostu taki ze mnie żartowniś.
Piosenkę Bowiego zapamiętałem bardziej z powodu Azjatki, a byłem już w wieku męczyfredowym.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów