📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Po co wy sie martwcie emisją CO2 ? Moim skromnym zdaniem nasze pokolenie jeszcze spokojnie pożyje a to co będzie po mojej smierci mam w poważaniu : ) jak dla mnie to może nawet przestać istnieć świat : )
No i gdzie są ekolodzy?
Wkurwiłem się oglądając ten filmik ...
Chuje z ręcznikami na łbach ...
Chuje z ręcznikami na łbach ...
Szczerze mówiąc jak bym tam mieszkał sam bym tak zrobił, przedsiębiorczość na Polskim poziomie.
Za utylizacje zapłacono, po oponach ani śladu, pieniądze na filtrach, kwasach itd. w kiermance.
Ta papka co została pójdzie jako hasz.
To że barany same się czadzą i może ewentualnie Rumunów to ch... oni i tak piasek wpie... więc im smog niestraszny .
Ekolodzy ku... w Kuwejcie ?
w roku 1938 odkrycie złóż ropy naftowej
po 1945 Kuwejt staje się światowym potentatem w wydobyciu ropy naftowej.
W takiej sytuacji ekolodzy nie mają nic do gadania bo wku...ło by to wielu vipów poza tym wystarczy im trochę zabecelowac a wybudują ci fabryke Kreta w Białowieskim Parku Narodowym (najstarszym w Polsce) .
Za utylizacje zapłacono, po oponach ani śladu, pieniądze na filtrach, kwasach itd. w kiermance.
Ta papka co została pójdzie jako hasz.
To że barany same się czadzą i może ewentualnie Rumunów to ch... oni i tak piasek wpie... więc im smog niestraszny .
Ekolodzy ku... w Kuwejcie ?
w roku 1938 odkrycie złóż ropy naftowej
po 1945 Kuwejt staje się światowym potentatem w wydobyciu ropy naftowej.
W takiej sytuacji ekolodzy nie mają nic do gadania bo wku...ło by to wielu vipów poza tym wystarczy im trochę zabecelowac a wybudują ci fabryke Kreta w Białowieskim Parku Narodowym (najstarszym w Polsce) .
lepiej dajcie film jak polacy wypalaja kable ;]
Podobno w Polsce było urządzenie, które przerabiało opony na benzynę, ale wycofujący się ruscy zabrali to do siebie. W dodatku nikt o tym nic nie mówił i nie mówi. A tu coś na ten temat: http://gadzetech.pl/2010/12/08/paliwo-ze-starych-opon/
CO2 i globalne ocieplenie to ściema, "skurwinsyny" potrzebowały kasy to sobie wymyślili globalne ocieplenie i najebali podatki.
zmianynaziemi.pl/wiadomosc/kilkudziesieciu-astronautow-naukowcow-inzyn...
A idź mnie panie z takim, z takim tym!
zmianynaziemi.pl/wiadomosc/kilkudziesieciu-astronautow-naukowcow-inzyn...
A idź mnie panie z takim, z takim tym!
że też jeszcze nikt tu nie wkleił obrazka z wysypiska opon z The Simpsons ...
Spikeel dobrze mówi, bo np. erupcja wulkanu Eyjafjallajökull w 2010 wyemitowała tyle dwutlenku węgla, co samochody jeżdżące na świecie przez 80 lat, więc wpływ człowieka to są raptem promile... A ekologia to jest zupełnie co innego niż wszyscy sobie wyobrażają, bo jest to nauka o strukturze i funkcjonowaniu przyrody, zajmująca się badaniem oddziaływań pomiędzy organizmami a ich środowiskiem oraz wzajemnie między tymi organizmami i nie ma nic wspólnego z jakimiś rozkładającymi się torbkami foliowymi (Wikipedia).
@up Słyszałem, że ocean jest bardzo zaśmiecony takimi foliówkami i zwierzęta przyciągnięte kolorem często duszą się tym gównem. Często spotyka się zwierzęta, których żołądki są wypełnione plastikiem, co jest przyczyną ich śmierci. W Indiach(chyba tam) takie foliówki i butelki walają im się na podwórkach, bo to brudasy straszne i potem krowy i inne zwierzęta, zapchane tym gównem, nie mogą się wysrać itd...Nie śmiećcie gdzie popadnie, a będzie dobrze. Swoją drogą, ciekawe czy są takie służby, które zajmują się tylko zbieraniem śmieci(w skali globalnej). Jeżeli nie to mogłyby powstać.
P.S. Ze zużytych opon robi się świetna masę asfaltową. Dziwne, że to palą.
charliegreen napisał/a:
Albo
lub inne
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów