📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
"Panie, tylko Mercedes, reszta to nie samochody". Spalił się Mercedes W211 z 2002r. mojego teścia, spalił się W203 z roku 2006r. kolegi, spalił się W245 z 2010r. kuzynki. Przypadek? Nie sądzę ... To były problemy z elektroniką, samochody albo od nowości, albo od dealera (w Anglii, nie to samo gówno co u nas komisy)
zdeniwelowanymohul napisał/a:
"Panie, tylko Mercedes, reszta to nie samochody". Spalił się Mercedes W211 z 2002r. mojego teścia, spalił się W203 z roku 2006r. kolegi, spalił się W245 z 2010r. kuzynki. Przypadek? Nie sądzę ... To były problemy z elektroniką, samochody albo od nowości, albo od dealera (w Anglii, nie to samo gówno co u nas komisy)
Nic dziwnego, przeciętny właściciel audi czy mercedesa dałby się za niego pociąć i w dupsko wyruchać. Prawda za to jest taka,że niemieckie marki samochodowe od jakichś 10-15 lat walczą zaciekle w wyścigu - jak tu zrobić najbardziej awaryjne auto, które nawet pierwszego właściciela nie przetrzyma.
Zwróćcie uwagę na to, jak tam wszystko jest zadbane. Nawet ta Toyota Corolla, którą produkowano do 1992r.. O ile dobrze widzę, to wersja z napisem zamiast znaczka, czyli najstarsza. W Polsce to byłby szrot, a tam? Ludzie bogaci, bo dbają o to, co ich otacza.
Dobrze ze to nie piątek, bo by go zostawili i pojechali by za miasto na grilla. Norki tak mają. Serio.
strażak ręcznego szukał a on w nogach jest mam takiego, ale nie płonącego.
nanab napisał/a:
Tak to jest jakk sie kupiuje szmelcedesa albo inne chinskie gowno
Tak to jest, jak się jest ignorantem bez rozumu.
Miałem nadzieję na zakończenie z HAPPY END, że wpierdoli się w jakiś dom.
Nie no fachowa robota, takich strażaków szanuję. zamaist ugasić od razu chcieli postraszyć pobliskich meiszkanców czym grozi samozapłon samochodów ;x
pewnie w środku osobnik z pejsami
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów