Egzotycznych gości witamy serdecznie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Egzotycznych gości witamy serdecznie
przecież ten płotek powstał po to, żeby ktoś mógł zarobić, nie po to, żeby ktoś go nie mógł ominąć!
Powodzenia we wtopieniu się w tłum z naturalnym kamuflażem xDDD
że też się jeszcze kurwom nie znudziło
Jak to nie jest Polska ale ok eksperci od mura mają co pisać
Marian_Koniuszko napisał/a:
Spokojnie Panie i Panowie... Jeszcze będą zabezpieczenia elektroniczne montowane, które będą miały za zadanie wyłapać, tego typu nielegalne przejścia szkodnika...
Jaka elektronika ? 230 V mają podłaczyć i spokój
Caramon napisał/a:
W tej zaporze nie chodzi o to, żeby zatrzymać 100% przypadków, tylko ograniczyć ich ilość tak, żeby SG miała pole do manewru.
A co Ty kur, rzecznik PiSu?
To na ciul taki płot za naszą kasę.
Życzymy sobie żeby takie akcje nie miały miejsca.
Dzik5150 napisał/a:
Ja na miejscu Rządu dał bym pozwolenie dla każdego z polskich obywateli którzy spotkają takiego szczura który wtargnoł do naszego kraju by zatrzymywać i zgłaszać odpowiednim służbom takie bydło które nie szanuje granic cudzego państwa.
Strzelać bez ostrzeżenia.
Nie rozumiem czemu tam po prostu prętów nie wkopali w ziemię gęsto, z drugiej strony by ich nie wykopali a przecięcie wymagałoby szlifierki.
Pręty co 15cm na głębokość 5-7 metrów powbijać. I 5m pas ziemi od płotu zraszać co tydzień świńską krwią i gnojowicą, oczywiście info w języku arabskim umieścić.
Trudno, nie będzie kaszanki.
Trudno, nie będzie kaszanki.
Rezos napisał/a:
na nie wiecej niz 1-1.2 metra
Widziałem zdjęcia tych podkopów, jak dobrze pamiętam to na 2,5m jeszcze były fundamenty
metyoo napisał/a:
przecież ten płotek powstał po to, żeby ktoś mógł zarobić, nie po to, żeby ktoś go nie mógł ominąć!
ale pierdolisz, nie wiesz jak ułatwia ten mur prace chłopakom na granicy
Tępa dzicz głosująca na PiS uwierzyła, że wywalanie masy kasy na ten cyrk ma sens, i znów zagłosuje jak należy
Tępa dzicz głosująca na PiS uwierzyła, że wywalanie masy kasy na ten cyrk ma sens, i znów zagłosuje jak należy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów