📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak gówno do klozetu.
Podobnie zrobił jeden debil na Zakrzówku w Krakowie. Lato, przyjemny czas z kobietą, piknik - a tu nagle słyszymy - "uda sieee, albo sieee nie uda...łeeeeeeeeeeeeeee". Skoczył z wysokości ok. 4-5 piętra. Żadne nagranie nie odda dźwięku uderzenia o taflę wody, spadającego na płasko ciała, a chwilę później zwłok Dowiedziałem się od policji, że wg lekarzy facet konał przez kilka minut w męczarniach przy jednoczesnym paraliżu (otwarte złamania, duszenie krwią itd.).
Wybicie- kicha
Ewolucje- jakiś dramat
Wejście do wody- bez komentarza
Noty praktycznie zerowe.
Ewolucje- jakiś dramat
Wejście do wody- bez komentarza
Noty praktycznie zerowe.
Już ja to POLICZYŁEM. Człowiek spada swobodnie z prędkością 9,81m/s czyli ten lot ma jakieś nie całe 3 sekundy. Ja liczę 2s33setne. Klasyczne 1 piętro w bloku ma od 2,5m do 3m liczmy 2,7m... OJ DOBRA to jest jakieś 12-13 piętro wysokość około 35m... Nie jest to problem dla profesjonalisty w skokach, ale nawet Mistrz Świata Wszechczasów jakby przjebał taką blachę z tej wysokości to...
[ Dodano: 2024-11-06, 01:11 ]
NOOO jak nie wpada do wody odpowiednio to CHÓJ... Skoczyłem z takiej wysokości na Cyprze tyle że nie polecam komuś kto do wody nigdy nie skakał, to trzeba to umieć, rozumieć bo w powietrzu rozgrywa się walka o pozycję i mi jakoś naturalnie z doświadczenia ręce chodzą i stabilizują ale jak ktoś tak nie skakał wiele razy na mniejszych wysokościach to go zajebie... Nie utrzyma odpowiedniej pozycji w powietrzu i poleci bezwładnie oczywiście na tą jebaną blachę i go zniszczy.
[ Dodano: 2024-11-06, 01:11 ]
Mosze_Borcuch napisał/a:
Podobnie zrobił jeden debil na Zakrzówku w Krakowie. Lato, przyjemny czas z kobietą, piknik - a tu nagle słyszymy - "uda sieee, albo sieee nie uda...łeeeeeeeeeeeeeee". Skoczył z wysokości ok. 4-5 piętra. Żadne nagranie nie odda dźwięku uderzenia o taflę wody, spadającego na płasko ciała, a chwilę później zwłok Dowiedziałem się od policji, że wg lekarzy facet konał przez kilka minut w męczarniach przy jednoczesnym paraliżu (otwarte złamania, duszenie krwią itd.).
NOOO jak nie wpada do wody odpowiednio to CHÓJ... Skoczyłem z takiej wysokości na Cyprze tyle że nie polecam komuś kto do wody nigdy nie skakał, to trzeba to umieć, rozumieć bo w powietrzu rozgrywa się walka o pozycję i mi jakoś naturalnie z doświadczenia ręce chodzą i stabilizują ale jak ktoś tak nie skakał wiele razy na mniejszych wysokościach to go zajebie... Nie utrzyma odpowiedniej pozycji w powietrzu i poleci bezwładnie oczywiście na tą jebaną blachę i go zniszczy.
Prosty napisał/a:
Ramdmammrdmanamnaramdamrabab fajny jezyk
Najlepsze jest jak oni się kłócą, 80% sklepów w Angli prowadzą te brudasy. Najarany byłem świadkiem kilkukrotnie ich kłótni, nie idzie wytrzymać ze śmiechu.
Pajeet marzyl o kąpieli od dawna
skacząc plaskaczem z takiej wysokości, to już kwalifikacja na nagrodę darwina
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów