Od siebie chciałbym powiedzieć, że lubię Paktofonikę oraz Pokahontaz, mam nawet jedną płytę, ale napinka psychofanów jest warta tego zdjęcia I nie, to nie jest materiał własny.
Od siebie chciałbym powiedzieć, że lubię Paktofonikę oraz Pokahontaz, mam nawet jedną płytę, ale napinka psychofanów jest warta tego zdjęcia I nie, to nie jest materiał własny.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tak to ja mogę swoje płyty WYP3 albo Kultu położyć, ale nie zrobie tego bo mam szacunek do wykonawców.
ps Jebać was hejterzy.
Niekomercyjny Jest np o.s.t.r który bronił się pięściami żeby go nie puszczać w radiu( chodź i tak go już puszczają ) np. wszyscy są niekomercyjni oprócz takich typów jak Tede , WSZ , Jędker etc.
a co do tego że słuchając h-h tu dzież rapu słucha się tylko słów , gówno prawda , oni po prostu przykładają większą część do słuchania słów ale Bity , sample też są wyczuwalne i " słyszalne " ,
a co do wojny rock -techniawa - disco - hip hop to zawsze bedzię i jak to powiedział pewien niedoceniany i mało słyszalny raper l.u.c ( strasznie poyebany typ którego polecam ) " słucham muzyki , a nie gatunku "
ps.
Yebać hejterów ^^
Co do komercyjności, to chodziło mi o takich raperów, którzy na siłę wpierdalają się na ekran tworząc totalną chujnię- czyli 50cent, Florida i inne gówna, których nawet nie kojarzę z nazwy. Nie miałbym nic przeciwko, gdyby naprawdę dobry rap był puszczany w TV. U nas to już w ogóle nie ma na to szans, w USA, to chociaż puszczą czasem jakiegoś NASa albo KRS-One'a na jakimś "lepszym" programie muzycznym. Z tego co wiem i z tego co słyszałem, to tylko radiowa czwórka puszcza tego typu produkcje (dzisiaj sam słyszałem jak puścili One Love, czy Ain't no half steppin)
Pis joł.
Ps. Nie spinajcie pośladów o byle gówno.
... nie znaczy, że pod każdym kawałkiem, będę pisał "Kurwa ale chujnia, to nie jest nawet muzyka, tylko jakieś pierdolenie"...
Jesteś pewien?
To z radiem to może i jego filozofia ale za razem świetny zabieg marketingowy, ponieważ sporo się o tym mówi a ludzie którzy krzyczą "zła komercha" będą jeszcze chętniej kupować jego płyty. Po co jego kawałki mają lecieć w radio jeżeli ludzie kupujący jego płyty radia nie słuchają bo generalnie w mainstreamowych stacjach radiowych hiphop nie leci. Jeżeli wszyscy ci hiphopowcy nie są komercyjni - czyli nie nastawiają swojej twórczości na zysk, to powiedz jak zarabiaj? Od razu zaznaczam że cała ta nieszczęsna komercja nie jest zła... tak po prostu działa rynek. Masz swój produkt, napracowałeś się nad nim i zainwestowałeś w niego czas i pieniądze, więc dziwne by było że chcesz go rozdać za darmo.
Ponoć dziewczyny z Sistars usłyszały kiedyś: "niezłe gówno robicie". I był to KOMPLEMENT młodego miłośnika hip-hopu.
[Uwaga, fragment nieśmieszny, nie na temat i w ogóle niesadystyczny]
Tyle lat śpiewania, że "nie damy pogrześć mowy" - a tu taki chuj. 20 lat kapitalizmu zjebało więcej niż wszystkie zabory.
Skoro wkurwia to takiego bezideowca i ateusza jak ja, to dlaczego prawdziwi patrioci nic z tym nie robią (a ponoć jest ich od groma, nawet tutaj).
Macionso
Niekomercyjny Jest np o.s.t.r który bronił się pięściami żeby go nie puszczać w radiu( chodź i tak go już puszczają ) np. wszyscy są niekomercyjni oprócz takich typów jak Tede , WSZ , Jędker etc.
a co do tego że słuchając h-h tu dzież rapu słucha się tylko słów , gówno prawda , oni po prostu przykładają większą część do słuchania słów ale Bity , sample też są wyczuwalne i " słyszalne " ,
a co do wojny rock -techniawa - disco - hip hop to zawsze bedzię i jak to powiedział pewien niedoceniany i mało słyszalny raper l.u.c ( strasznie poyebany typ którego polecam ) " słucham muzyki , a nie gatunku "
ps.
Yebać hejterów ^^
Komercyjny jest każdy kto wydaje płyty na legalu, to jest forma zarobku i ja nic do tego nie mam a nawet lubie wspierać dobrych artystów kupując ich płyty.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów