📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
9 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
a co to za lego? To poprostu jest plastikowe. Nigdy jak za gnoja dostawałem zestaw lego to nie było w nim części do silnika ani pasków ani innych gówien jak tu.
necrosodomizer napisał/a:
a co to za lego? To poprostu jest plastikowe. Nigdy jak za gnoja dostawałem zestaw lego to nie było w nim części do silnika ani pasków ani innych gówien jak tu.
Chłopie kurwa zobacz na swój wiek , jak byłeś mały to w Polsce nie wiedzieli jeszcze co silnik , chomąto na plecy i ogień w pole
szczypta oleju 5w30 i bedzie smigał jak ja pierdole bo cos go blokuje
Pierdolicie waść. Chłopak dodał 1 posta i do tego ciekawego i udanego.
zajebista sprawa takie silniki. kiedys widzialem na yt "mini v8 engine" - osobiscie polecam obejrzec
Zajebisty ten silniczek
Kurwa, brzmi lepiej niz moja Honda! Chetnie bym to zobaczyl w jakims klockowym aucie.
konstantynopolitanczyk napisał/a:
szczypta oleju 5w30 i bedzie smigał jak ja pierdole bo cos go blokuje
Widać ze się znasz na mechanice pojazdowej !! xD.
1. To lego albo plastik innej firmy
2. 5w30 ?!?!? -Castrol Edge nie leje tego do swojego (prawdziwego) samochodu a co dopiero do plastikowego silnika pneumatycznego 0.o
3.Nawet jeśli to jestem ciekawy jakie rozwiązanie kanałów olejowych można by było zastosować ;]
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów