📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
18 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:58
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
a to jest rondo w Ełku Na dodatek blachy z Ełku Polewa
za pewne, to moge przyjąć ze autor posta to ciota
loskamilos napisał/a:
za pewne, to moge przyjąć ze autor posta to ciota
Postów są dwie strony. Jak ciota, nie powiedziałeś o którego chodzi.
solteck napisał/a:
chuj z tą babą, lepiej wyjaśnijcie poco jest ta strzałka w lewo?
po co jest znak ronda? po chwili zwykłe skrzyżowanie i na końcu znów jest rondo? wtf
Rondo jest dwupasmowe- jeśli jedziesz prosto albo w lewo, to wjeżdżasz z lewego pasa na wewnętrzny pas ronda, jeśli w prawo to analogicznie z prawego na zewnętrzny...
solteck napisał/a:
chuj z tą babą, lepiej wyjaśnijcie poco jest ta strzałka w lewo?
po co jest znak ronda? po chwili zwykłe skrzyżowanie i na końcu znów jest rondo? wtf
strzalki sa po to, aby poinformowac iz lewy pas sluzy do skrecania w lewo na radzie (po uprzednim go objechaniu lewym pasem), badz do jazdy na wprost a prawy pas tylko i wylacznie do skrecania w prawo. rondo traktowane jest w calosci jak skrzyzowanie, tyle ze przed wykonaniem manewru nalezy je objechc. malo kto w polsce umie jezdzic po rondach.. po normalnym rondzie (bez strzalek) tyle, ze z prawego pasa dopuszcza sie jazde na wprost. krew mnie zalewa kiedy ktos prawym pasem skreca w lewo albo co gorsza zawraca, nikt nie zdaje sobie sprawy jakie to niebezpieczne. gdyby byla pewnosc, ze wszyscy pojada zgodnie z prawem po rondzie, byly by to najszybsze skrzyzowania -.-
Rozbawił mnie ten film wczoraj.
Ale dziś, na rondzie spotkałem starą babę która zrobiła dokładnie to samo...
Ktoś wie kiedy wchodzi ta ustawa o przymusowym badaniu kierowców co 15 lat ?
Szkoda tylko że dopiero za 15 lat pozbędziemy się z ulic tych starych dziadów, których starość pozbawiła połowy szarych komórek.
Ale dziś, na rondzie spotkałem starą babę która zrobiła dokładnie to samo...
Ktoś wie kiedy wchodzi ta ustawa o przymusowym badaniu kierowców co 15 lat ?
Szkoda tylko że dopiero za 15 lat pozbędziemy się z ulic tych starych dziadów, których starość pozbawiła połowy szarych komórek.
Damianbeat napisał/a:
Rondo jest dwupasmowe- jeśli jedziesz prosto albo w lewo, to wjeżdżasz z lewego pasa na wewnętrzny pas ronda, jeśli w prawo to analogicznie z prawego na zewnętrzny...
Dzięki za wyjaśnienie.
tnemyrepske napisał/a:
Zapewne przyleciał do nas kupić samochód.albo anglik...
Może to była Asia z /watch?v=eHCj8RtpBRo ;D
0:48
Oh no, you didn't!
Oh no, you didn't!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów