18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft (4) Dodaj Obrazki Filmy Dowcipy Popularne Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:59
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 15:56
impressa88 2021-03-27, 21:40
To ja napiszę. Jebać tego geja printocha
Zgłoś
Monu 2021-03-28, 0:48
Glupia cipa
Zgłoś
darayavahus 2021-03-28, 7:36 2
przemolob napisał/a:

Przecież was takie k***y powinno sie utylizowac przy pomocy produktów firmy bayer. Po ch*j takie ścierwa egzystują(bo trudno wasze sk***iale emanacje nazwać życiem) i tlen marnuja. Bardzo bym prosil o wasze dane, abym mogl was pie**olnac samochodem jak bedziecie szli droga lub bedziecie przez nia przechodzic, poniewaz jezdnia nie jest miejscem dla takich nieskonczonych, wiejskich smieci jak wy. A dziwce na nagraniu bardzo trudno bylo zatrabic albo skrecic, widac nowe auta nie sa wyposazone w takie funkcje, latwiej jest sprawic cierpienie.

Obyś kurwa społeczniaku sam pod autobus wpadł. Gardze śmieciami, którzy uważają, że psie życuie jest więcej warte, niż ludzkie.
Zgłoś
Sprajt18 2021-03-28, 8:41
Asuritta napisał/a:

I dobrze, kundel przy budzie powinien być jak od tysięcy lat, a nie pupila robienie z sralucha oszczołka który jak szczury myśli o jedzeniu i jebaniu i roznoszeniu pasożytów... do tego je gówna po innych kundlach !!!!!!!! JEBAĆ psy pierdolone kundle wczoraj w gówno znowu wlazłem MAM DOŚC !
Psy należy truć ci co interesują się swoimi kundlami będą widzieć czy żre trutkę ci co wolą telefon i nie schylą się niech maja krwawą sieczkę sraczke w domach mieszkaniach! wy kurwy jebane żeby pozdychały w mękach wasze kundle jak nie potraficie zadbać o nie to po chuj wam one!

A zeby ci stara zdechła w męczarniach
Zgłoś
bercisko 2021-03-28, 12:06
Roll-Mops.
Zgłoś
JebacToGowno 2021-03-29, 9:26
przemolob napisał/a:

Przecież was takie kurwy powinno sie utylizowac przy pomocy produktów firmy bayer. Po chuj takie ścierwa egzystują(bo trudno wasze skurwiale emanacje nazwać życiem) i tlen marnuja. Bardzo bym prosil o wasze dane, abym mogl was pierdolnac samochodem jak bedziecie szli droga lub bedziecie przez nia przechodzic, poniewaz jezdnia nie jest miejscem dla takich nieskonczonych, wiejskich smieci jak wy. A dziwce na nagraniu bardzo trudno bylo zatrabic albo skrecic, widac nowe auta nie sa wyposazone w takie funkcje, latwiej jest sprawic cierpienie.

Uwielbiam wasz ból dupy.
Zgłoś
janlew 2021-03-29, 11:35
przemolob napisał/a:

Przecież was takie kurwy powinno sie utylizowac przy pomocy produktów firmy bayer. Po chuj takie ścierwa egzystują(bo trudno wasze skurwiale emanacje nazwać życiem) i tlen marnuja. Bardzo bym prosil o wasze dane, abym mogl was pierdolnac samochodem jak bedziecie szli droga lub bedziecie przez nia przechodzic, poniewaz jezdnia nie jest miejscem dla takich nieskonczonych, wiejskich smieci jak wy. A dziwce na nagraniu bardzo trudno bylo zatrabic albo skrecic, widac nowe auta nie sa wyposazone w takie funkcje, latwiej jest sprawic cierpienie.

On mówi o utylizacji bydła i nierogacizny, ty byś ludzi mordował w imię swojej zoofilii. Sam pomyśl kto tu jest bardziej pierdolnięty, i kogo należałoby zamknąć do czubków.
Zgłoś
golind 2021-03-29, 15:32
Asuritta napisał/a:

I dobrze, kundel przy budzie powinien być jak od tysięcy lat, a nie pupila robienie z sralucha oszczołka który jak szczury myśli o jedzeniu i jebaniu i roznoszeniu pasożytów... do tego je gówna po innych kundlach !!!!!!!! JEBAĆ psy pierdolone kundle wczoraj w gówno znowu wlazłem MAM DOŚC !
Psy należy truć ci co interesują się swoimi kundlami będą widzieć czy żre trutkę ci co wolą telefon i nie schylą się niech maja krwawą sieczkę sraczke w domach mieszkaniach! wy kurwy jebane żeby pozdychały w mękach wasze kundle jak nie potraficie zadbać o nie to po chuj wam one!

Poligon byłby dumny. Aż łezka się w oku kręci na wspomnienia. Świeć panie nad jego duszą tak szybko nas opuścił.

Journey before Destination
Zgłoś
Dennn 2021-08-02, 12:58
Asuritta napisał/a:

Zajebalbym Cie szmato jebana przez starego
Zgłoś
Wiewór 2021-08-03, 16:57
Ja się pytam dlaczego ten pies leżał na środku jezdni a nie w spiżarni

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów