📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
jak pijany, to powinni mu wjebać najpierw ryjem o kierownice, żeby sadole mieli fajne widoki, kiedy gnoja wywlekają z samochodu. Prowadzenie po pijaku powinno jak dla mnie być traktowane jak próba zabójstwa.
Żadnej litości dla skórwysynów!
Żadnej litości dla skórwysynów!
Chciałem dać Ci piwko ale te to wciśnięcie przez Ciebie Alt+O zamiast U przy skurwysynach sugeruje pisanie w jakichś "trzęsących" i nieprzyjaznych pisaniu warunkach. A nie można ludzi zachęcać do tak nieodpowiedzialnego pisania bo krzywdzą cały naród.
Chciałem dać Ci piwko ale te to wciśnięcie przez Ciebie Alt+O zamiast U przy skurwysynach sugeruje pisanie w jakichś "trzęsących" i nieprzyjaznych pisaniu warunkach. A nie można ludzi zachęcać do tak nieodpowiedzialnego pisania bo krzywdzą cały naród.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów