Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 14:43
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 17:47
Po prostu dziwka
PoMaluchu • 2014-01-23, 14:46
Historia zasłyszana przeze mnie, kilka lat temu na budowie, gdzie pracowałem.

Podczas przerwy na szamę, usłyszałem jak rozmawia dwóch gości i jeden mówi:

- Wczoraj miałem dziwkę, u siebie w domu.
- No to spoko i co?
- No kurwa , zapłaciłem jej za godzinę, a skończyłem po parunastu minutach:)
I mówię do niej, że przez resztę czasu będzie zmywała moje gary i sprzątała.
Ona, że nie bo nie za to jej płaciłem, więc mówię: jak nie to zaraz każę wylizać Ci mój odbyt.
- I co??
- No i pozmywała

Było to dość dawno temu, ale autentyk z budowy.
Było pewno historyjek z życia wziętych ale akurat ta mi zapadła w pamięć.

Jak chujowe, to do wora.
Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
xcvbn 2014-01-23, 16:28 9
@pomaluchu
nie martw się, przed wojną nikt by nie hejtował

Zgłoś
danio1991me 2014-01-23, 16:33
mi sie też przypomniało, kumpel w robocie opowiadał (starszy gość, lubi wóde,chyba rozwiedziony) ,że raz z kumplami zamówili sobie dziwkę, podobno tydzień ja ruchali codziennie...jak jej po tygodniu nogi ścisnęli to wypłynął taki ślam...
Zgłoś
PoMaluchu 2014-01-23, 16:53 6
Leginek napisał/a:

@PoMaluchu to trochę żałosne że wychwalasz się wszystkim dookoła ,czego to ty nie robiłeś. Pierdolisz od rzeczy i za dużo. Jak już kreujesz się na inteligencje borykającą się z trudnościami gramatycznymi to chociaż przestań robić z siebie nauczyciela. Wódz niosący kaganek oświaty kurwa jego mać się znalazł.

Ps: Większość błędów ortograficznych podkreśla Ci sam komputer...

Nie robię z siebie nauczyciela, tylko przytaczam powiedzenie, które ma swój początek w Naszej wspólnej historii.
W dodatku, zapoczątkowany , chcąć nie chcąc przez Józefa Piłsudskiego
A jak Ci nie pasi, to ślizgaj pieroga men:)

Ps wyobraź sobie, że mój komputer nie podkreśla mi błędów. Uprzedzam: mam nowy sprzęt.
Zgłoś
W................t 2014-01-23, 17:03 5
W lesie, przy drodze stoi przydrożna dziwka.
Zatrzymuje się obok niej samochód,
a w niej kilku robotników budowlanych.
Jeden z nich pyta dziwkę:
-Co robisz za 200 stówy?
-Wszystko.
-No to pakuj się, jedzemy na budowę.

tak mi się troche skojarzyło
Zgłoś
~żułw 2014-01-23, 17:07
ja też pracowałem rencami w wakacje zborze zwalałem z przyczep i miałem hajsu w chuj 10 ziko na godzine i potem przejebałem kase na kurefki i se gta 4 kupiłem dobra ta gra jest polecam

Życie to zupa, a ja mam widelec
Zgłoś
Jacek86s 2014-01-23, 17:21 1
@up jebnij sie w dekiel. Polecam
Zgłoś
M................c 2014-01-23, 17:26
@PoMaluchu

I co myslisz kurwo ze jestes teraz fajny jak odburknales?
Wez lepiej szmato matke wycieraj jak przychodzi zaspermiona ty kurwa cwelu jebany, kurwo spierdolino dupcona. Jebana kurwa bedzie do mnie pyskowac kawal smiecia zobaczysz kurwo obudzisz sie z nozem w glowie kiedys ty pizdo.
Zgłoś
kenzol 2014-01-23, 17:50 15
@up

czy jest tu moderator?
Zgłoś
SharpSe 2014-01-23, 17:52 7
@PoMaluchu

Fajna historyjka i z Piłsudskim też. Piwko. Nie przejmuj się gimbozjebami bo tutaj jest ich pełno. Taki cycek jak np. powyżej. Mam nadzieję, że Pener oderwie buźkę od kielicha i zbanuje szczeniaka. Pzdr.
Zgłoś
Jacek86s 2014-01-23, 17:52 1
@ MuszePrzeciezOdpoczac Ten skrót MPO to od Miejskie Przedsiębiorstwo Oczyszczania?
Zgłoś
J................k 2014-01-23, 17:58 1
@ MuszePrzeciezOdpoczac

aleś Ty kurwa głupi... mi na prawdę szkoda twoich rodziców
Zgłoś
migdalowaa 2014-01-23, 18:18 1
@MuszePrzeciezOdpoczac

wiesz, ludzie inteligentni potrafią przedstawić sobie argumenty bez wyrażania się i używania wulgarnych słów co drugie słowo. od matki, ojca i rodziny, to się powinieneś odpierdolić, brzydko mówiąc, bo on przynajmniej ma dobre wychowanie, a Ciebie wychowała chyba ulica. nie wypowiadaj się jak masz kleik zamiast mózgu. zrób dobry uczynek dla społeczeństwa i zamilcz, albo najlepiej sam się zutylizuj. będziemy Ci naprawdę wdzięczni. pozdrawiam serdecznie i życzę naprawdę dużo rozumku
Zgłoś
merh 2014-01-23, 18:33 1
ło kurwa "obudzisz sie z nożem w głowie" stary-stworzyłeś tekst tygodnia.
Zgłoś
PoMaluchu 2014-01-23, 19:02
No to sobie odpocznie @ MuszePrzeciezOdpoczac ha ha ha

Nie takie ufognioty mnie straszyły, obudzeniem się z nożem w głowie:)
Zgłoś
Sponsi89 2014-01-23, 19:02 5
MuszePrzeciezOBCIAGNAC:D
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem