Trzeba pokazać kto tu rządzi
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
czy to nawiązanie do Polski gdzie rudy nie dopuszcza innych do koryta
wielmożny strażniku sadola, skończ pierdolić co tu ma być, a co nie dopóki sam czegoś nie wrzucisz
wielmożny strażniku sadola, skończ pierdolić co tu ma być, a co nie dopóki sam czegoś nie wrzucisz
rudy skurwiel
siersciuch skurwiesyn
To moze sam wrzucisz materiał własny?
Glebrin napisał/a:
@Ziaba to jest akurat rozjechany szczur
Ale i tak jest śmieszny
Niedawno pisałem w jakimś temacie z jeżozwierzem czy czymś takim co wpierdalało kukurydzę, że brakuję jeszcze "kotków i hipopotamków"... Teraz brakuje na sadolu tylko "hipciów"...
Panowie, ogarnijcie się!
Panowie, ogarnijcie się!
Ziaba napisał/a:
Ja jebie , wypierdalać z tymi sierściuchami z sadistica chuje. Tu macie smiesznego kota: qbanez.files.wordpress.com/2011/04/szpital2-115.jpg
To jest jakaś pedalska mysz, tu są koty:
google.pl/search?q=dead+cat&safe=off&source=lnms&tbm=isch&...
pazerny, rudy skurwysynek.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów