Mistrz
Mistrz
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
synek, z szacunkiem o rolnikach, bo się skończy źle
Nie zesraj sie, wsioku
Płyn w układzie chłodzenia to chyba jeszcze fabryczny, od nowosci
Tym bardziej ze miskę rozwalił a ten "płyn" to olej
synek, z szacunkiem o rolnikach, bo się skończy źle
Bo co, przejdzieta z KRUSu na ZUS?
Tyle warte jest BMW
Tak się składa że obecnie ten model, w tej budzie i z tym silnikiem jest warty tyle ile Twój obecny samochód razem z żoną
E30 nie miały chronionej miski olejowej. Klasycznym patenterm na ten problem było dokręcenie grubej metalowej osłony.
Są też BMW młodsze niż 20 lat. Zaskoczony?
Nowsze nielepsze. Dziadostwo same się potrafi spalić.
Chyba nowe samochody projektują im już inżynierowie z pontonów.
facebook.com/bmwpozewzbiorowy/
Nowsze nielepsze. Dziadostwo same się potrafi spalić.
Chyba nowe samochody projektują im już inżynierowie z pontonów.
Dokładnie , jestem wielkim fanem marki. i to co teraz robia z tymi samochodami to porazka , dla mnie niemiecka motoryzacja to wzor do nasladowania , ale motoryzacja ktora była 20 lat temu. teraz pidolom sie nowe bmki po roku z wyjechania z salonu. tylko ładnie wygladają i to tyle.
Dokładnie , jestem wielkim fanem marki. i to co teraz robia z tymi samochodami to porazka , dla mnie niemiecka motoryzacja to wzor do nasladowania , ale motoryzacja ktora była 20 lat temu. teraz pidolom sie nowe bmki po roku z wyjechania z salonu. tylko ładnie wygladają i to tyle.
W serii 2 montują 3 cylindry, do tego napęd na przód. Niewiele zostało z historii marki.
Wziął civica xDDD od początku krakałem że to zły pomysł....
W serii 2 montują 3 cylindry, do tego napęd na przód. Niewiele zostało z historii marki.
Normy pierdolonych urzędasów + celowanie w jak największą ilość klientów. Znaczek BMW zrobi swoje, a i nabywca zadowolony, bo mu dupa nie będzie spierdalała jak nieco nie ogarnie jazdy tym bolidem
Tak się składa że obecnie ten model, w tej budzie i z tym silnikiem jest warty tyle ile Twój obecny samochód razem z żoną
E30 nie miały chronionej miski olejowej. Klasycznym patenterm na ten problem było dokręcenie grubej metalowej osłony.
Mam audi a4 z 2018... Ta pewnie tyle jest wart kmiocie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów