Taka wesoła koparka
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
47 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:04
🔥
Chłopięce zabawy
- teraz popularne
🔥
Kłopoty myśliwego
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kurwa tak się składa że to moja dzielnica ;_;
Tyle przegrać
@lordbehemoth
Dawno cie nie było. Dużo się zmieniło. Obecnie schody wyjebali(chyba) i robią tam jakieś małę centrum handlowe...
Tyle przegrać
@lordbehemoth
Dawno cie nie było. Dużo się zmieniło. Obecnie schody wyjebali(chyba) i robią tam jakieś małę centrum handlowe...
Na Orionie
Orion, czasami po nockach w ALPL kupowało się tam piwko w sklepiku. Ciekawe czy jeszcze tam jest.
bored85 napisał/a:
ja bym się nie przyznawał że jestem z sosnowca
nie przyznawał bo?
Nie wiem co Wy macie z tym Sosnowcem, miasto jak każde inne. O nas można usłyszeć raz na rok, a większość z Was dowiedziała ze w ogóle takie miasto istnieje dzięki Madzi z Sc. A np o takim Krakowie to co tydzień ktoś komuś tam kose pakuje miedzy żebra za byle gówno.
Także ze wole żyć w mieście śliskich kocyków niż mieście nożowników.
Aż się łezka w oku zakręciła jak widzę tą fotę Wspomnienia z dzieciństwa wracają. 17lat swojego życia tam spędziłem. Na fotce BMC a za plecami fotografa małe osiedle MEC (obecnie Dworska) kiedyś dwa zwaśnione osiedla. Wspaniałe były wojny na kamienie między przejazdem tramwajowym gdzie osłoną były garaże, niezapowiedzieane naloty na wrogie osiedle-ahh co to były za czasy Najlepsze to że ja byłem z MECu a do szkoły chodziłem na BMC gdzie trzeba było przemierzyć całe osiedle, szczescie było to że znało się kogo potrzeba i mnie nie kroili ale nie raz byłem zmuszony patrzec jak kumplom opierdalają plecak ;D
Nie wiem jak jest teraz ale domyslam się, że nastały czasy pokoju choć mogę się mylić z ciekawośći wpadnę w odwiedziny w weekend
Nie wiem jak jest teraz ale domyslam się, że nastały czasy pokoju choć mogę się mylić z ciekawośći wpadnę w odwiedziny w weekend
Soxic napisał/a:
@lordbehemoth
to jest tiruwa
A na murze napis "dom kasi"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów