Takie mają procedury.
Takie mają procedury.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Troche przeginka, przecież nie jest czarny
Zwierząt się nie kopie tylko usypia
Zanim butowali to lubili obrzucić tłum kostką brukową udając kiboli. Jak prawdziwi kibole zaczęli oddawać to wyciągali pałki teleskopowe i legitymacje na smyczach i jazda z butowaniem. Mało tego na YT pełno było filmików nagranych przez przechodniów - nikt za to nie beknął do dzisiaj. Tak jak do dzisiaj nie ma winnego wydania polecenia podpalenia budki pod ambasadą orków w czasie jednego z marszy co też miało być przypisane narodowcom. Całe szczęście, że te akcje wykonywane były po polsku, czyli na odpierdol i zaraz temat wypływał, bo tam kompetentnych ludzi nigdy nie było i nie będzie. Jednak w poważnych krajach pewne tego typu jazdy są na dużo większą skalę i dużo trudniejsze do wykrycia.
Tą budkę podpaliły służby na zlecenie ówczesnej władzy. Na taśmach Bieńkowska z PO o tym mówiła.
Chuj wie co odjebał
Krzyczał, że kocha PiS i Kaczyńskiego. Byłem tam i widziałem.
Troche przeginka, przecież nie jest czarny
No i właśnie dlatego sobie pozwalają
Pytanie, co wcześniej odwalił, że tak go potraktowali.
Mundury mówią, że strzelał do nich - wystarczy rozumieć ang. ;-]
Oooo jak u nas w kraju. WITAJ POLSKO
masz jakies doswiadczenia w tej kwestii czy tylko tak pierdolisz aby pierdolic farmazony
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów