Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Takie bydło powinno iść na części a resztę spalić i do szamba...
z................1
2017-07-26, 18:25
upośledzeni i pijani, a ich życie chroni prawo, tragedia..
"Zdziesionować" trzeba się było popisać znajomością slangu sebiksów
Wyjaśniam.Koleś niósł zakupione browary do domu bo chciał obejrzeć sadola przy warce,a trafił po drodze na sk🤬ieli które to chcieli zabrać mu te złote trunki.Wywiązała się walka podczas której stracił ów ekwipunek bo te sebixy chciały wypić jego browarki podczas oglądania kwejka
A................r
2017-07-26, 19:58
c🤬jona a nie dziesiona, teraz za rozbój jest zależnie od wersji max 12 lub 15 lat, a nie 10
Dziesiona oznacza paragraf 210 starego kodeksu karnego. Napaść z pobiciem.
AleDlaczego napisał/a:
O proszę, po co nam imigranci, skoro mamy takich seboli i narodowców. W 5 na jednego napadną jak ich bracia z pustyni.
Po czym poznajesz, że to narodowcy?
Dla mnie to zwykłe pato sebixy a nie narodowcy.
chyba, że to Twoi przyjaciele z antify bo to oni mają w zwyczaju bić 1 w 5.
Tak jak ktoś wyżej napisał w takiej sytuacji lepiej jest z zaskoczenia p🤬lnąć jednego i sp🤬alać. Sk🤬ysyny będą potrzebowali chwili żeby ogarnąć co się odj🤬o a w tym czasie będziemy już bezpieczni. Gościu z filmiku teraz pewnie z gazem będzie chodzić tak na wszelki wypadek.
Pedały, gorsze od tych poprzebieranych z k🤬sami na głowie na paradach równości. K🤬a każdego z tego ławkowego towarzystwa prędzej czy później bym doszedł i na osobności metalowym prętem łapy połamał.
K🤬a, do 3 lat, DO 3 LAT pozbawienia wolności, niezłe k🤬a żarty, 10-15 minimum+ostry wp🤬l z użyciem obcęgów,palnika i młotka,oczywiście zamiast więzienia jeszcze lepszy byłbym kamieniołom. J🤬e k🤬a śmiecie.
Jakie k🤬a cwaniaki, w 5 przyj🤬i się do lekko grubawego gościa, zajebisty szacun sobie wyrobili. Równie dobrze mogli napaść jakąś 7 letnią dziewczynkę.
Szkoda, że prawo broni takich pojebów i jedyne co im się stanie to dostaną zawiasy albo jakieś godziny robót społecznych które są wydmuszką.
A................o
2017-07-26, 22:05
weltmajster napisał/a:
Pedały, gorsze od tych poprzebieranych z k🤬sami na głowie na paradach równości. K🤬a każdego z tego ławkowego towarzystwa prędzej czy później bym doszedł i na osobności metalowym prętem łapy połamał.
Cytując klasyka "Gówno byś zrobił".
dlatego zawsze mam ze sobą gaz, jeden oberwie a ty sp🤬olisz zanim reszta ogarnie co się odj🤬o.
W.................
2017-07-26, 23:07
Pewnie byli zestresowani. Miesiąc temu czterech takich w tej okolicy do mnie wystartowało i sądząc po wyniku musieli następnym razem spróbować w pięciu.