0:30
0:30
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
Wracajcie sprawdzić, czy was na pudelku jakimś nie ma. Skurwiel bije, katuje bezbronną kobietę - możliwe, że bez powodu - to sobie śmieszkujecie, bądź popieracie piwkami takie koemtarze. A jak ktoś bije psa to od razu ból dupy i płacz. Dlaczego jesteście takimi hipokrytami i ścierwami? Nie potraficie zrozumieć, że podwójne standardy są domeną ludzi ograniczonych umysłowo(w sumie, jesteście takimi)? Niesamowite, jak wielkim obrzydzeniem was darzę.
wez zamknij pizde po takich komentarzach odrazu widać ze jesteś życiowym zerem, nie masz przyjaciół , a cycki ogladałeś jedynie na redtube każdy chuj który krzywdzi bezbronne zwierze jest totalnym dnem i karma predzej czy później wróci. A może masz problemy w domu, że najebany stary cie krzywdził ? Ludzie to jednak najwieksza zaraz tej planety.
wez zamknij pizde po takich komentarzach odrazu widać ze jesteś życiowym zerem, nie masz przyjaciół , a cycki ogladałeś jedynie na redtube każdy chuj który krzywdzi bezbronne zwierze jest totalnym dnem i karma predzej czy później wróci. A może masz problemy w domu, że najebany stary cie krzywdził ? Ludzie to jednak najwieksza zaraz tej planety.
Typowy niedorozwój z IQ planktonu o jakich pisałem. Jak każdy kretyn, któremu uświadomi się prawdę o nim, jedyne co potrafi robić to rzucać wyzwiskami na lewo i prawo, bo jest zbyt tępy, by wykreować jakiekolwiek myśli. Prymityw.
Jak każdy kretyn, któremu uświadomi się prawdę o nim, jedyne co potrafi robić to rzucać wyzwiskami na lewo i prawo
W pierwszym poście porównujesz ludzi do ścierw ograniczonych umysłowo a tu się przyznajesz do kretynizmu.
Dorośli ludzie bijący się miedzy sobą czy katujący się to norma. Jak jednak matka/opiekunka bije dziecko albo dorosły facet katuje bezbronne zwierzę to pokazuje tylko jak słabym jest frajerem. Katowanie bezbronnej i nieświadomej ofiary to przejaw zwykłego kurestwa. To że Loaloa się pod tym podpisuje to można się domyśleć ale po Tobie się tego nie spodziewałem.
A co do psa to zarobił by kopniaka to by się nie zbliżał więcej do samochodu.
Wracajcie sprawdzić, czy was na pudelku jakimś nie ma. Skurwiel bije, katuje bezbronną kobietę - możliwe, że bez powodu - to sobie śmieszkujecie, bądź popieracie piwkami takie koemtarze. A jak ktoś bije psa to od razu ból dupy i płacz. Dlaczego jesteście takimi hipokrytami i ścierwami? Nie potraficie zrozumieć, że podwójne standardy są domeną ludzi ograniczonych umysłowo(w sumie, jesteście takimi)? Niesamowite, jak wielkim obrzydzeniem was darzę.
Genezy problemów, które cię tak bardzo męczą należałoby szukać w twoim dzieciństwie, alkoholizm ojca, przemoc domowa, może też molestowanie, potem odrzucenie w szkole, brak atencji rówieśników, porażki w życiu osobistym, zawód miłosny, to podstawy psychiatrii.
To nie jest strona dla was, pizdeczki. Wasze miejsca jest na forach PedałETY, nie tutaj. Nic nie wkurwia tak jak dobry materiał na głównej i wysyp płaczących cip w komentarzach
Jestes prawdziwym sadolem i masz zajebiscie silna psychike. Pewnie jestes z miasta...
obsraniec
Już od pierwszego komentarza zaczyna się inwazja sadopizdeczek. Właśnie mi ten filmik poprawił humor, a wałęsające się kundle mnie wkurwiają.
Jesteś tak samo potrzebny temu światu jak pasożyt którego nazwę masz jako nick.
Żałosny typ .
No i ja się pytam, co te wszystkie żałosne cioty tutaj robią?
To nie jest strona dla was, pizdeczki. Wasze miejsca jest na forach PedałETY, nie tutaj. Nic nie wkurwia tak jak dobry materiał na głównej i wysyp płaczących cip w komentarzach
Za to ty jesteś bardzo męski mówiąc że podoba ci się jak jakiś zjeb katuje psa za byle gówno
O jednego bezpanskiego mniej
bezpańskiego? To przez ludzi kurwy są bezpańskie, zamiast sukę wysterylizować to puszczaja luzem i potem kłopot. Weźmie szczeniaczka bo taki ładny, a jak podrośnie to wypierdala jak odpad. To ludzie bez empatii, jak by była ustawa o możliwości odstrzału najgłupszych ludzi to już dawno miałbym licencję i trofea z ludzkich pustych łbów na ścianie.
No i ja się pytam, co te wszystkie żałosne cioty tutaj robią?
Mylisz pojęcia. Męskość to dojrzałość, przejawiająca się chociażby we wrażliwości, gdy widzisz jak jakiś psychol napierdala psa pałą. Co do reszty, pełna zgoda, jesteś debilem.
Powiedz mi kiedy śmiałem się z poniżanych kobiet smutasie. No, ale musiał byś to wiedzieć. A nawet nie sprawdziłeś.
Nie nazwę Cię amebą czy przygłupem. Może po prostu nie dajesz sobie rady ze swoją frustracją i przelewasz ją na Sadola.
Odsłoń okno, otwórz nawet. Może Ci przejdzie. Miłego dnia.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów