📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
19 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Film jak zawsze wyrwany z kontekstu i pokazany tylko z jednej strony, żeby pokazać jaki to z niego agresywny typ, damski bokser itd. Zapewne ta pobita laska coś mu powiedziała co go wkurzyło, a że żyjemy w czasach gdzie są równe uprawnienia, no to dostała oklep w taki sam sposób jak mężczyzna. Oczywiście, "biali" rycerze musieli udowodnić swoją męskość i pokazać, że takiego bicia kobiet nie będzie. Pokażcie pełny filmik co to laska do niego mówi, to wtedy będziecie mogli mówić o nim źle lub dobrze
Jak mędzy sobą to pies ich jebał
FiLiPeKkkkkk napisał/a:
Gra aktorska onieśmieliłaby niejednego polskiego artystę. Powinni go wziąć do M jak Miłość. Ubogacenie kulturowe.
Co ty dupisz o grze aktorskiej? Kto tam gra?
Rodo11 napisał/a:
Im bardziej darłby tą pizde, tym mocniej bym go chuja kopał.
Uważaj co piszesz. Na sadolu jest grupa użytkowników, którzy nie popierają kopania zwierząt
ohh jak ja to kocham , czysta perfekcja jak to wszystko powinno działać
I to jest prawo a nie jakiś chuje z Helsińskiej Fundacji Praw Człowieka czy inne komunistyczne pizdy z OMZRiK. Blacky dostał co mu się należało. Teraz, albo wyciągnie z tego wnioski, albo będzie dostawał takie wpierdole regularnie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów