źródło: Jelonka
moje miasto takie piękne
Powinni mu wjebać usiłowanie zabójstwa. W takiej agresji mogło sie wszystko wydarzyć. A tak dostanie 2 lata w zawiasach na 5 i chuj . Do utylizacji taka patologia jebana.
Ja rozumiem Sebastiana.Sam mam dziecko 8 letnie i jajby mi sie wózek przewrócił z dzieckiem to bym sie wkurzył.Kierowca widać coś tam jeszcze pyskował i sprowokował Sebastiana .Dostał po mordzie słusznie a w mediach jest napisane że kierowca cieżko pobity .Kierowca do wora jak nie umie jezdzić autobusem .Pewnie specjalnie to zrobil cwel.
Sam mam dziecko 8 letnie i jajby mi sie wózek przewrócił z dzieckiem to bym sie wkurzył.
Chuj nas jebie twoje dziecko. W łeb się pierdolnij bo i tak nic z ciebie nie będzie. Stanąłbyś naprzeciw gościa o jakkolwiek większej posturze to by ci pociekło nogawkami jak żulowi pod biedrą. Jesteś taką samą patologią jak seba z filmu, handluj z tym.
Chuj nas jebie twoje dziecko. W łeb się pierdolnij bo i tak nic z ciebie nie będzie. Stanąłbyś naprzeciw gościa o jakkolwiek większej posturze to by ci pociekło nogawkami jak żulowi pod biedrą. Jesteś taką samą patologią jak seba z filmu, handluj z tym.
Chyba Ty cioto jebana.W kryminale takich jak Ty dwóch ruchałem w dupe przed śniadaniem .Powiedz statej że juz złotówki ode mnie nie zobaczy za ciągniecie druta.
Ty jednostrzałowcu sprzed komputera.Kierowce jeszcze bym rozjebał za to że jest takim konfidentem policyjnym.
Już odłowili patusiątko. Dziś gadali, że grozi mu do 5 lat, został objęty zakazem zbliżania się do kierowcy autobusu oraz ma dozór policyjny 4 razy w tygodniu.
Przed śniadaniem ruchałeś zanim reszta sie nie obudziła bo potem miałeś soloneza i fisting analny i jak byłeś wyjątkowo ciasny to spust dostawałeś byś usta mógł zwilżyć bo 20cm pento usuwało twoje bóle gardła
Powinien dojeb..ć tego konfidenta kierowce ,przez niego sie dziecko przewróciło razem z wózkiem.Jak wam nie wstyd cieszyć sie ze dziecko płacze przez kierowce co nie umie jezdzić.