📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
'tyż jej traktor na morde najechał...'
o masakra, browar się należy bo dawno 'żem sie tak nie uśmioł!'
o masakra, browar się należy bo dawno 'żem sie tak nie uśmioł!'
Co to za dziadostwo. Już Tadeusz Drozd a nawet Bercik są śmieszniejsi.
ragnar999 napisał/a:
Kukułki.........ŻE CO?
To na pewno na biwaku harcerskim ^^ Takie numery to norma XD
Dokładnie tak Hehe... dziewczyny spały jakieś 2 godz i nagle wchodzi koleś, reszte widać na filmie
Jak jołbym ta dziołcha chycił w swoje pacie, to jołby jom wychacharził, co by jej się ołma co jom na śeślungu bujała wspomnała...
Ja wiem kto się zna na niedzwiedziach,
Madzia, Madzia niedzwiedzie po dyszlu są..." :samobój:
Madzia, Madzia niedzwiedzie po dyszlu są..." :samobój:
Jebane ślązaki aż uszy więdną
To nie są ślązacy!!!!!!!!!!!! oni by chcieli godać a ni umią i tyle, szkoda na takich debilów marnować czasu.
biercie sie gorole od noszy godki. sami swoji niy mocie a naszo zawsze wom bydzie obco i chuj.
Naprawdę to kogoś rozbawiło? Bo mnie to jedynie zmarszczenie dopadło po 2 minutowym oglądaniu pajaca...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów