Według źródła parę minut wcześniej zaatakował starszą kobietę.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Tomasz23 napisał/a:
Nie wierzę, że małpa stanęła w czyjejś obronie
A wiesz dlaczego? Bo pokazuję się tylko czarnych jak odpierdalaja, . Po chuj nagrywać czarnego jak np. Ustępuje miejsce starszej osobie? Trzeba być jebanym zaściankowym pustym łbem żeby wrzucać wszystkich do jednego wora.
Jeden ząbek poleciał w siną dal
AlbertoNihilo napisał/a:
Jak zwykle żywcem skopiowane te wszystkie wrzuty autora z kaotica. Na bieżąco, jak leci.
A co kolega wrzucił ostatnio, bo jakoś nie mogę poszukać? Z twoich postów wynika, że taki bardziej zgred-maruda jesteś, bo dopierdalasz się do wszystkiego...
sadistic.pl/uzytkownik/albertonihilo,762788
Do tego momentu jest 17 komentarzy i chyba tylko ze 3 użytkowników jest w stanie ogarnąć dlaczego ta akcja miała miejsce. To dla matołów bez szkoły wytłumaczę że wg. opisu, łysy chuj zaatakował jakąś babcię (nie jest jasne czy werbalnie czy fizycznie). Czarnuch to widział i wymierzył szybko sprawiedliwość. Tak więc jak najbardziej zachował się spoko.
I ciemny lud, który nawet nie potrafi wyczytać do czego doszło został zmanipulowany. I tych 14 innych użytkowników ma prawa wyborcze.
I ciemny lud, który nawet nie potrafi wyczytać do czego doszło został zmanipulowany. I tych 14 innych użytkowników ma prawa wyborcze.
AlbertoNihilo napisał/a:
Jak zwykle żywcem skopiowane te wszystkie wrzuty autora z kaotica. Na bieżąco, jak leci.
Ze ci nie wstyd sie przypierdalac , panicz przychodzi na gotowca poogladac i jeszcze chuja do dupy szuka dobry ananas jestes
Jestem po stronie czarnego... Jesli jest osobnik co broni słabszych to jest dla niego nadzieje, a tego jebanca ulanego jeszcze z dwa razy mogl podszkolic w przyjmowaniu strzalow
KoniecZartow napisał/a:
Ty jesteś za to chujowy od stóp do głowy, za brak poszanowania własnej rasy i kultury, nazywając innych białych - białasami.
Tak jak normalni murzyni mogą nazywać małpy czarnuchami, tak normalni biali mogą nazywać polaków robaków - białasami. Idź obierać cebulę.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów