Wrocław, Marsz Niepodległości 11.11.11
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
53 minuty temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To są Ci dobrzy czy źli, bo ja już nie ogarniam.
Magik2501 napisał/a:
No ale to w Wawie. Tu lewacy zaprosili NIEMCÓW, żeby pomogli im walczyć z POLSKIMI FASZYSTAMI. Czekamy aż Rosjanie będą nas uczyć demokracji, Amerykanie dbania o pokój na świecie, Grecy oszczędności, a Włosi waleczności.
I co myślisz debilu ze jak niemiec to od razu czciciel Hitlera ?? Dobrze że zaprosili anarchistów żeby rozgonić faszoli z Onru i innych gówien.
Gdzie te swastyki, niemiecki przyśpiewki, ręce wyprostowane w górę?. Anarchistom-pedałom cos się od ruchania w kakao poprzestawiało w głowie, każdego kto nosi biało - czerwoną flagę uznają za faszystę, nazistę, przyjedzcie do mnie na osiedle, każdy blok, dom a często i balkony ozdobione flagami - jednym słowem faszystów całe osiedle
swiat sie zmienil, skinheadzi przestali sympatyzowac z faszyzmem takie zespoly jak honor, konkwista88, czy nawet irydion po prostu przestaly oddzialywac a obraz tej ziemi sie uaktualnil.
ku@wa. Piszecie ze lewacy to zlo. A jak patrzycie na to, to co według was jest leprze? pierdole was lizodupy kaczynskiego. Kocham Polske i jak widze takie zeczy az mnie serce boli ...
faszyści,lewacy,prawdziwi patryjoci........słuchac sie tych bzdur kurwa nie da....ani jedni faszyści...ani drudzy patryjoci.....nikt mi kurwa nie bedzie mówił w jaki sposób mam sobie kochać kraj i mnie do tego nie zmusi a juz z pewnością nie banda ogolonych na łyso idiotów w piaskowych mundurkach....zreszta druga strona nie lepsza,kolorowi ignoranci wycierający sobie gębę ""faszyzmem"...pewnie chodzi im o ten włoski...od mussoliniego....Prawdziwy polak,patryjota?? tak to z pewnościa ja! nie biegam z flaga krzycząć jak to bardzo kochgam Polskę tylko płacę jak tez osioł,2500 zł vatu i 700 podatku i 1000 zusu...i to jest kurwa prawdziwy patryjotyzm.
@bishfinger
Ty wiesz co? ja też mieszkam na osiedlu pełnym faszystów :O I sam nim chyba jestem bo flagę wywiesiłem
Ty wiesz co? ja też mieszkam na osiedlu pełnym faszystów :O I sam nim chyba jestem bo flagę wywiesiłem
Kurwa jak się czyta takie wypociny napinaczy jak większość tutaj to dałbym wam tylko jedno prawo - prawo zamknąć mordę.
Pedały to jesteście wy nie ci, którzy są na tych obchodach. To prawdziwi Polacy patrioci, którzy rozumieją jak ważna jest suwerenność i w razie potrzeby oddadzą życie za kraj. A takie ścierwa piszące, że to stado pedałów za kraj nie oddaliby nawet swoich plakatów z bravo.
Pedały to jesteście wy nie ci, którzy są na tych obchodach. To prawdziwi Polacy patrioci, którzy rozumieją jak ważna jest suwerenność i w razie potrzeby oddadzą życie za kraj. A takie ścierwa piszące, że to stado pedałów za kraj nie oddaliby nawet swoich plakatów z bravo.
Prawda leży gdzieś po środku. Bo i jednej i w drugiej manifestacji byli normalni ludzie. Problem był w tym, że lewicowców wspierała agresywna antifa i anarchiści, a narodowców kibole i naziole... Tych postronnych poprosić o rozejście się, a bojówkarzy otoczyć i pozwolić im na starcie Ile ścierwa mniej
@dback
a tymczasem w ramach cwiczen przed okupantem rozjebali pół miasta i pare samochodów,brawo jak chuj! ordery sie należą!
a tymczasem w ramach cwiczen przed okupantem rozjebali pół miasta i pare samochodów,brawo jak chuj! ordery sie należą!
6 sek filmu- banner prawy dolny róg - "SPARTA"- a ja głupi od tylu lat sądziłem że Polska
W takich momentach jestem jeszcze bardziej dumny, że jestem Polakiem. Oby więcej takich pochodów!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów