Jeden przejechał ale zapomnieli o drugim.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:38
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Pchają sie po co ? Natura odczowa ciężar ilości indi wiec podswiadomie targaja sie na swe życie.
Sympatyczne. Exodus miliarda ludzi co chodzi i pierdzi wochajac swe smrody
Sympatyczne. Exodus miliarda ludzi co chodzi i pierdzi wochajac swe smrody
Z tego co widać w internetach, pod co drugi pociąg coś wpada. COŚ, bo ewidentnie do ludzi im daleko, poza tym przy tych ilościach materiału, chyba dobrze, że najsłabsze ogniwa są eliminowane w spektakularny sposób.
Z tego co widać w internetach, pod co drugi pociąg coś wpada. COŚ, bo ewidentnie do ludzi im daleko, poza tym przy tych ilościach materiału, chyba dobrze, że najsłabsze ogniwa są eliminowane w spektakularny sposób.
Kurwa jeszcze jakby ci co czekali na przejazd pociągu od strony kamery się wjebali to bym zrozumiał - zaskoczyło ich że z za tego pociągu wyskoczył drugi - ale jak jebany imbecyl co czekał z tamtej strony i mógł zobaczyć drugi pociąg jeszcze zanim ten pierwszy odjechał mógł się pod niego wjebać to ja nie wiem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów