Będąc w szoku , została odwieziona do szpitala.
Będąc w szoku , została odwieziona do szpitala.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Głupcze, szlabanu nie rozjebiesz samochodem, gdy ruszasz stojąc 10 cm przed nim...
Głupcem to ty jesteś Co udowadnia w każdej swojej wypowiedzi
Ludzie mają jakąś blokadę psychiczną, że wolą rozpierdolić pociąg, auto i czasem jeszcze dać się zabić, niż rozjebać szlaban?!
Szlaban mógł jej głowę odciąć.
Ludzie mają jakąś blokadę psychiczną, że wolą rozpierdolić pociąg, auto i czasem jeszcze dać się zabić, niż rozjebać szlaban?!
Jak Cie PKP podliczy za straty, to szybko zrozumiesz, że lepiej zamknąć oczy i siedzieć w samochodzie.
Jak Cie PKP podliczy za straty, to szybko zrozumiesz, że lepiej zamknąć oczy i siedzieć w samochodzie.
to PKP podlicza za szlabany w Luxemburgu ? czego sie czlowiek nie dowie na sadistiku
bo to dałny jebane ! dla mnie największym dałnem jest kierowca karetki co ustawił się poprzek przejazdu i zapierdolił w nich pociąg i 2 osoby ded a kierowca przeżył. to było w polsce i kamena ładnie to nagrała. ten kierowca powinien zostać oskalpowany na żywca ze skóry!
Naprawdę jak widzę te wypadki na przejazdach to uważam, że do kursu prawa jazdy powinny dojść badania psychologiczne na radzenie sobie z myśleniem w trakcie stresu.
aż się kurwa w tym momencie wkórwiłem na maksa. bo gdyby nie daj Panie Boże jechał z pacjentem a ten pacjent to ktoś z mojej rodziny to kierowcę bym normalnie ukatrupił, nagrał i wrzucił na dział hard.
Ludzie mają jakąś blokadę psychiczną, że wolą rozpie**olić pociąg, auto i czasem jeszcze dać się zabić, niż rozj***ć szlaban?!
przecież rozjebała szlaban o co Ci chodzi ? (18999)
Głupcze, szlabanu nie rozjebiesz samochodem, gdy ruszasz stojąc 10 cm przed nim...
O czym ty pierdolisz konstrukcja zapór umożliwia ich łatwe wyłamanie bez uszkodzenia mechanizmu także jak zatrzymasz się na przejeździe nie wyłamuj szlabanów tylko wysiądź jak ta Pani na filmiku
I tutaj sie mylisz, gdyz pracowalem na kolei i montowalem takie szlabany, nawet czlowiek mocno naciskajac na szlaban moze go zlamac i tam sa takie specjalne punkty, wlasnie po to zeby w razie co zlamac szlaban i odjechac z torowiska.
No to chyba logiczne że przed manewrem rozjebania najpierw trzeba cofnąć 15-20m
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów