18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
Pociąg zimą w skandynawii
AhTenAndy • 2013-08-05, 23:12
Film prezetujący zapierdalający pociąg przez zimowe ostępy w skandynawii. Nie pamiętam dokładnie jaki kraj, ale i tak chuja na to kładziecie. Razem z obrazem w tle leci Pendulum Watercolour, dla mnie cud,miód i orzeszki.

... nie, o nic nie przyjebał.

Ps. Nie było, a jak było to pocałujcie misia w ...
Zgłoś
Marcinxxxxx 2013-08-06, 14:44 2
Swietna sprawa dobrze sie na to patrzy jak za oknem 35 stopni w cieniu.
Zgłoś
KwasiborskiJerzy 2013-08-06, 14:46 4
@Konradc11

Zgłoś
lolcat 2013-08-06, 14:49 8
Ale bym się teraz wjebał do takiego śniegu.
Zgłoś
aro06 2013-08-06, 14:57
wszystko fajnie pięknie ale co to robi na sadolu? Wchodzę tutaj żeby obejrzeć jak dzwon samochodów w rosji czy jak ktoś daje znać ciapatym gdzie ich miejsce a nie jakieś nagranie z którego nic nie wynika.
Zgłoś
rzepaq 2013-08-06, 14:59
Zlinczujcie mnie jeśli się mylę, ale albo ma wycięte fragmenty w tunelach, albo ktoś ten filmik 'przyspieszył' dla lepszego efektu, albo przejechał tunel który ma 2,7 km w jakieś 6 - 7 sekund czyli zapie*dalał w okolicach prędkości dźwięku (dla debili: w powietrzu, w temperaturze 15 °C ~1225 km/h)...
Ale gdzieś już ten filmik widziałem, i stawiam na bramkę nr 2...
Zgłoś
ma1orq 2013-08-06, 15:06
Ja by u nas tak pociąg w zime zapierdalal to bym sie chyba obsral
Zgłoś
utrOne 2013-08-06, 15:17
siedze i oglądam przez 4 minuty jadący pociąg z widoku maszynisty. ja pierdole...
Zgłoś
nowynick 2013-08-06, 15:25
No dobra po godzince takiej jazdy awaria elektrycznosci. Ogrzewania brak. Na zewnatrz minus 30, do najblizszej osady 200 km.
Zgłoś
subsea 2013-08-06, 15:49 4
Jako człowiek, który przejechał pociągiem wzdłuż prawie całej Szwecji i całej Norwegii mogę powiedzieć, że pociągi tam to świetna sprawa. Szczególnie w Norwegii, nie dość, że pociągi nowoczesne, widoki za oknem zapierają dech w piersiach to jeszcze bilet na trasę około 2000 km można kupić za 200 zł, a jak jedziesz nocą w wagonie z miejscami siedzącymi dostajesz kocyk, nadmuchiwaną poduszkę, zatyczki do uszu i jeszcze opaskę na oczy. Normalnie pełna kultura
Zgłoś
koscikus 2013-08-06, 17:14
Oglądałem to już dawno i cholera zgubiłem link, dzięki!
Jak masz link do tego na youtube to podrzuć, pamiętam, że był w full hd i to się bosko oglądało
Zgłoś
My1Zloo 2013-08-06, 17:21
Ależ to zapierdala
Zgłoś
ParalitykDance 2013-08-06, 18:08
A ja tam sie nie moge oderwac Moglbym byc maszynista w tym kraju
Zgłoś
Joseph_Fritzl 2013-08-06, 20:29
Jak deksowa faza się zaczyna to też się jedzie pociągiem :3

Come to papa
Zgłoś
softenik 2013-08-06, 21:05
Piwo za Pendulum!

Lubię Placuszy.
Zgłoś
takija 2013-08-06, 21:46
Jechałem raz w zimę pociągiem do Kołobrzegu.....ja pierdole co za przeżycie. Zimno, ciemno, głośno i biegający maszynista.... Większość nowych horrorów się chowa.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów