Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tak się robi karierę na tiktoku.
Jeden wypadek i od razu wiral. Inni to jakieś małe dziewczynki rozbierające się i tańczące w prześwitujących koszulkach
Powinieneś wiedzieć jak działają algorytmy w social mediach stary zboku
I nowe miejsce gdzie idzie pani z filmu też się tak nazywa.
A gdzie to? Mi wygląda to na pociąg na Hel. Byłam tam ze dwadzieścia parę lat temu tak więc dokładnie nie pamiętam, ale chyba akurat tak tam wygląda: krzaki i morze, po drugiej stronie droga, grubsza porcja krzaków, morze.
I mówią po wietnamsku?
No właśnie, bo ich nie masz.
Jak zasmakujesz sławy, najpierw na grupie osiedlowej, potem na jakimś lokalnym forum, następnie facebook, insta, aż w końcu zostaniesz zauważony na sadistic.pl, to zrozumiesz, jak to wciąga...
Nie przekonałeś mnie tu to nawet nie wiem gdzie te piwa lecą i co z nimi sie robi.
Chuj w to internetowe życie.
A gdzie to? Mi wygląda to na pociąg na Hel. Byłam tam ze dwadzieścia parę lat temu tak więc dokładnie nie pamiętam, ale chyba akurat tak tam wygląda: krzaki i morze, po drugiej stronie droga, grubsza porcja krzaków, morze.
Inne plaże
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów