Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jakiś dzieciaczek z chorą wątrobą już zaciera rączki
Akurat przy wypadku motocyklowym wątroba pierwsza pęka i nie nadaje się do niczego. Jest bardzo delikatnym narządem i przy uderzeniu po prostu sie rozpada.
ps. wkurwiają mnie tacy pseudo napinacze.
LWG
Akurat przy wypadku motocyklowym wątroba pierwsza pęka i nie nadaje się do niczego. Jest bardzo delikatnym narządem i przy uderzeniu po prostu sie rozpada.
ps. wkurwiają mnie tacy pseudo napinacze.
Dobrze, że pokazałeś macleodowi jak należy się spinać
jakoś niezauważyłem, że 100 % tematów była brutalna, więc nie rozumiem skąd te ciągłe rozczarowanie przy tematach pt. ciekawostki.
"Mnie wqurwiają takie wielce urażone p*zdeczki jak ty, co nie potrafią się śmiać z tego co ich dotyczy. "
zamknij mordę jak masz takie głupoty gadać. żartować na temat dawców, to sobie mogę w kręgach motocyklowych, a nie z jakimiś internetowymi pajacami. jak do mnie podjedzie kumpel na przecinaku i przezwie mnie dawcą to przybije mu pionę, ty byś miał szczenę skasowaną za taki text...
"Sami sobie tą łatkę dawców dorobiliście, zapie**alacie jak osły (oczywiście nie wszyscy, ale grupa idiotów jest dużo bardziej widoczna od tych normalnych, których pozdrawiam ), a potem wielkie żale i płacze, ze was tak a nie inaczej postrzegają . "
o taaak, kolejny stereotyp a wiadomo, że tylko ograniczeni umysłowo są podatni na stereotypy. teraz zrobiłeś z siebie idiotę bo oczywiście widząc 10 letniego chłopca na pokecie nazywasz go dawcą, pewnie po wyłączeniu kamery zapierdalał 250 haha dno totalne gościu. może to normalny chłopak który ma więcej z życia od ciebie i dlatego mu zazdrościsz.
za pozdrowienia nie dziękuje.
żegnam
Ty sobie możesz żartować z dawców w swoich "kręgach motocyklowych" a ja mam "zamknąć mordę" bo bym miał "skasowaną szczeną" . Napinka przez internet - jakie to kurwa żałosne .
I to jest twój argument, że szydera skierowana w "kręgi motocyklowe" jest nie na miejscu . Sorry, ale nie będę tu z tobą polemizował, bo jednak prezentujemy zdecydowanie inny poziom Nawet bardzo zdecydowanie .
Twierdzisz, że stereotypy są dla ludzi ograniczonych umysłowo?
Stereotyp jest stereotypem tylko wtedy gdy jest fałszywym przeświadczeniem. A jak widzę niemal codziennie co robią twoi koledzy na jednośladach, czy zerknę rok w rok na bilans (najczęściej zwany jako czarny lub tragiczny) wypadków motocyklowych to niestety, ale to są fakty.
Powtórzę co już napisałem wcześniej - to jest sadistic .
Ludzie wchodzą tu właśnie dla szydery - co znaleźli w moim komentarzu, a nie dla analizy psychologicznej 10-latka - co znaleźli w twoim.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów