Zdarzenie z Kijowa.
Zdarzenie z Kijowa.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Wiem, że przerasta Cię zauważenie różnicy, ale beka jest kręcona ze śmiesznych/pojebanych dindunufów którzy odjebią coś totalnie głupiego. A tutaj mamy ziomala który jest jebany za nic. To jest znacząca różnica. Śmiać się, że hehe murzyn to se można i można być krypto rasistą, ale odkurwianie komus bomby na łeb za bycie czarnym to jest po prostu bycie śmieciem. Kurwa debilu pierdolony. Jebac Cie i kazdego kto postawił Ci piwo. Nie idź jutro na wybory please.
dobra nie pierdol bo nie raz była beka z tego ze na filmie był czarny. BEka krecona ale inni tak sie wkręcaja na sadolu i innych portalach ze potem to przekładają na realne zycie. I przestań pierdolić o wyborach jak cie to uszczęśliwi a może lepiej jak wqrwi to jutro ide zagłosowac na PIS
dobra nie pierdol bo nie raz była beka z tego ze na filmie był czarny. BEka krecona ale inni tak sie wkręcaja na sadolu i innych portalach ze potem to przekładają na realne zycie. I przestań pierdolić o wyborach jak cie to uszczęśliwi a może lepiej jak wqrwi to jutro ide zagłosowac na PIS
to idzi chuj ci w dupe
to idzi chuj ci w dupe
Tobie bardziej lamusie, Ziobro cie dojedzie zobaczysz, bedziesz dupczony jak stonoga.
Bo to dindu Francuz, więc wyciągnął biała flagę.
Ooo kurwa jacy hipokryci... Jak tak, to jadą po czarnuchach na Sadolu, że aż miło, ale kiedy Ukrainiec częstuje czarnego bananem za frajer, to kurwa obraza majestatu i poprawność polityczna się załącza.
A można pocisnąć jednego i drugiego, dęte parasole
nie, nie to nie tak kolego, najpierw nienawiść do ugorów, potem do czarnuchów
robić rasistowskie żarty w internecie to jedno ale walnąć kolesia w gębe bo jest czarny to już przegięcie.
Nie pitol. Jedź tam do nich to Cię te dzikusy z kongobongo rozniosą dzidami za to, że jesteś biały. A to, że akurat u ukrów to się stało to sierp im w żopy. Bo akurat oni się niewiele różnią od tych czarnych i innych ciapaków
W obrońcy bambusia czy banderowców to jest SADISTIC.PL a nie koło gospodyń wiejskich. Miękkie cipy
W obrońcy bambusia czy banderowców to jest SADISTIC.PL a nie koło gospodyń wiejskich. Miękkie cipy
wyborcom PiS się podoba filmik
Żebyś wiedział. Głosowałem na PiS i filmik mi się bardzo podobał. Małpa niesamowicie podobna do człowieka.
Ooo kurwa jacy hipokryci...
Żadni hipokryci... po prostu jak mamy wybrać, murzyn/bandersyn to wybieramy murzyna, jako istotę na wyższym poziomie rozwoju...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów