Pomysł na tanie, brudne i zajebiście klimatyczne wakacje!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
a ja mam blisko i chuj wam w dupe.
Wjazd kosztuje 110 zł plus 75 przedpłaty.
Także te 3 dni lepiej spędzę w górach przy flaszeczce, taniej mi wyjdzie.
Zimon2210 napisał/a:
Wjazd kosztuje 110 zł plus 75 przedpłaty.
Czytanie ze zrozumieniem...
110 zł normalna cena, zniżka do 75 zł, jeśli przedpłata. Nie 3 dni tylko za cały konwent (7 dni).
bloodwar napisał/a:
Fajna impreza tylko czemu tak w piździec daleko od cywilizacji? Nie mogli gdzieś tego bliżej centrum Polski zrobić?
to tak jak by oni mieli pretensje do Ciebie, " nie możesz bliżej mieszać? "
Mimo że w takich klimatach wolę Stalkera, to trzeba przyznać, że mają rozmach skurwysyny :F
Nie ma chuja, musi w końcu pierdolnąć ta cywilizacja.
"Ludzie" mający do dyspozycji osiągnięcia nauki i tak przegrywają ze swoimi bydlęcymi genami i lenistwem.
Kurwa, powinna wrócić obowiązkowa służba wojskowa, by się jeden z drugim na poligonie tym postapo zesrał i porzygał.
"Ludzie" mający do dyspozycji osiągnięcia nauki i tak przegrywają ze swoimi bydlęcymi genami i lenistwem.
Kurwa, powinna wrócić obowiązkowa służba wojskowa, by się jeden z drugim na poligonie tym postapo zesrał i porzygał.
bloodwar napisał/a:
Fajna impreza tylko czemu tak w piździec daleko od cywilizacji? Nie mogli gdzieś tego bliżej centrum Polski zrobić?
Właśnie dzięki temu wszystko nabiera klimatu, bo wysiadasz z pociągu na stacji, gdzie psy dupami szczekają i chujami wodę piją, najbliższy sklep jest 30 km dalej, a jedyne, co Cię otacza to komary, krzaki i rozkoszne dźwięki cykady
O kurwa, Kluczewo Ze Szczecina blisko ale boję się brudu i żaru i deszczu i w dupie mam jakieś zabawy dla brudasów ^^
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów