📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ta pierwsza to baba typowo Śląska w barach szeroka w dupie wąska, za to ta w pinglach całkiem ruchable
SantaMaria napisał/a:
jezzzu wyluzujcie, wariateczki czekoladowe i tyle... przecież krzywdy nikomu nie robią :3
Nie robia? Caly obiad, ktory zjadlem pol godziny temu lezy teraz na dywanie. I kto to bedzie sprzatal? Na harda z tymi malpami!
krzylo napisał/a:
Nie robia? Caly obiad, ktory zjadlem pol godziny temu lezy teraz na dywanie. I kto to bedzie sprzatal? Na harda z tymi malpami!
Wzruszyła mnie Twoja historia.
Lekcje odrobione?
Halman napisał/a:
jak nic to element tej słynnej kultury afrykańskiej która dała tyle dobrego światu na przykład jak dredy.... jak dredy.. jak... dredy...
W zasadzie, to dredy wymyślili Hindusi.
Te małpoludy powinny żyć w gettach ogrodzenie przynajmniej 6 m podwójne żeby jak najmniej człowiek rozumny słyszał te zwierzęce odgłosy
MrSiwy88 napisał/a:
kurwa już pawianice są piekniejsze... żygać się chce od patrzenia
No i są na twoim poziomie intelektualnym. RZygać, bo jak nie wyjaśnię to chuja zrozumiesz z tej nauki.
Halman napisał/a:
jak nic to element tej słynnej kultury afrykańskiej która dała tyle dobrego światu na przykład jak dredy.... jak dredy.. jak... dredy...
Znasz może kogoś normalnego (podkreślam: normalnego), kto nosi, nosił dredy? No właśnie.
Kłaki niemyte, po dwóch tygodniach sztynią jak dupa murzyna z kiłą. Tego się nie da później rozpleść, trzeba ściąć na zero.
No i z czym macie problem, stulejarze? Krzywdę komuś robią, czy jak? Prawiczki, co cipy ani cycka nie widziały najbardziej oburzone.
No i to rozumiem! A nie jakieś incelsko-rasistowskie pierdolenie.
sens_ napisał/a:
Lizałbym te czekoladowe posladeczki ...mniam
No i to rozumiem! A nie jakieś incelsko-rasistowskie pierdolenie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów