18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 58 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
Pod koła dla pieniędzy
ran.dom.setup • 2014-01-24, 12:28
Jak bym widział osobiscie kolesia rzucającego sie pod moje kola to chętnie bym przyśpieszył

''Ziemia jest bardzo malą tarczą na olbrzymiej kosmicznej arenie.''
Zgłoś
yuzik 2014-01-24, 16:26 1
Uważam, że to jednak bieda skłania tych ludzi do takich zachowań. Dlaczego zjawisko to nie występuje w krajach gdzie ludzie żyją dostatnio czyt. normalnie?
Zgłoś
F................6 2014-01-24, 16:37
@up oczywiście, wszystko zaczyna się od braku forsy, pieniądz paliwem tej niesprawiedliwej machiny.
Zgłoś
Winterstorm 2014-01-24, 16:43
W mojej rodzinnej wsi była kiedyś podobna akcja, wiele osób do dziś ją wspomina. Jakiś gość położył się pod kołami samochodu księdza, żeby dostać później rentę jak mu się coś stanie. Ksiądz na nieszczęście (chociaż tu jest sadistic, więc w sumie na szczęście) nie zauważył leżącego, autko odpalił i przejechał cwaniaczka. Jakieś żebra połamane itp., ale gość chuja dostał, a nie rentę
Zgłoś
dagins 2014-01-24, 17:18
W Częstochowie jest podobny ,,przemysł". Wymusza się odszkodowania na małych ulicach poza centrum, gdzie zamiast znaków informujących o pierwszeństwie są jakieś dziwne pachołki, które znają tylko miejscowi.
Zgłoś
gupi_nik 2014-01-24, 17:53
1:20 prawidlowa postawa

hejka hlopacy
Zgłoś
ellsworth 2014-01-24, 18:15 1
dagins napisał/a:

W Częstochowie jest podobny ,,przemysł". Wymusza się odszkodowania na małych ulicach poza centrum, gdzie zamiast znaków informujących o pierwszeństwie są jakieś dziwne pachołki, które znają tylko miejscowi.

?? Możesz przybliżyć temat? Jeżeli nie ma znaków zgodnych z DzU 220 określających pierwszeństwo przejazdu, to skrzyżowanie jest równorzędne, więc nie rozumiem jakim cudem coś na jakieś pachołki wymuszają.
Zgłoś
ASAKKU 2014-01-24, 18:51 1
1:20 - Kurwa wiedziałem, że to kobieta za kółkiem... Jebana, bezmyślna krowa...

Zgłoś
PanTrocinek 2014-01-24, 18:52 1
Musiał bym wyjsc i najebać bo inaczej nie da sie w takim przypadku postąpić
Zgłoś
jeloo 2014-01-24, 19:15
Dlatego warto mieć kamerkę w samochodzie. A jak kogoś nie stać, są programy które instaluje się na smartfonach zamieniając je w minirejestratory.
Zgłoś
Wigen2323 2014-01-24, 19:32
Desperacja - poziom hard
Zgłoś
fibb 2014-01-24, 20:11 1
i dlatego kupiłem sobie kamerkę
taka fajna w HD nagrywa
Zgłoś
spiepszaj_dzbanie 2014-01-24, 20:50
KiKiZ napisał/a:

To chętnie byś przyspieszył (...) nawet nie wiesz ile z tego "tytułu" można mieć nieprzyjemności

Potrącony z pewnością miałby nieprzyjemności, a co dopiero spałowany "lolą spod fotela".

katana wa bushi no tamashi
Zgłoś
sentye 2014-01-24, 21:05
00:27 styl upadania zajebany od piłkarzy
Zgłoś
Filo1 2014-01-25, 2:00
1:18 wiara przywrócona
Zgłoś
proncislaw 2014-01-25, 2:49
0:40 to tak do końca nie jestem przekonany, ze zrobił to dla pieniędzy...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów