EDIT: Uprzedzam,kamerując telefonem podczas jazdy nie przyszło mi do łba żeby odwrotnie nagrywać, swój błąd spostrzegłem dopiero oglądając samemu nagranie i sam siebie kurwiłem
EDIT: Uprzedzam,kamerując telefonem podczas jazdy nie przyszło mi do łba żeby odwrotnie nagrywać, swój błąd spostrzegłem dopiero oglądając samemu nagranie i sam siebie kurwiłem
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Czyli nic złego w takim zachowaniu kierowców nie widzisz... ???
I jak widzisz taką sytuację albo frajera jadącego wężykiem to też nie podpierdalasz bo nie jesteś podpierdalaczem....
A teraz wyobraź sobie że taki chujek uderza w auto twojej żony, albo dziecka i kurwisz na czym świat stoi, dlaczego ktoś nie zareagował bo może wtedy nie doszłoby do nieszczęścia.
Ale nie bo nie trzeba podpierdalać, a ty siedzisz w domu z żałobą.... zastanów się.
PS. Każdy kiedyś się gdzieś zajebiście spieszył i wyprzedził kogoś na podwójnej (nie mówię, że to dobrze) i zapierdalał nadmierną predkością (zresztą ręka do góry kto trzyma się ograniczeń prędkości ), także nie wyciągajmy zbyt pochopnych wniosków. Może żona rodzi, albo ojciec umiera. Ja zawszę biorę taką możliwość, no chyba, że widzę debila w stjuningowanym tico to wtedy życzę mu by w nikogo nie wpadł jak będzie ginął.
PS2. a co do mojego wykształcenia to hmmmm, mam koło pały to jak się je dokładnie wymawia ważne, że nie ciulam w maku.
Ile razy widziałem autostopowicza czy ludzi robiących przerwę na szczanie czy piknik na pasie awaryjnym?
Ostatnio jadąc eską. Zwężenie. Rodzina sobie stoi bo sie zjebało auto. Trójkąt 2m za autem... wszyscy ganiają wkoło auta. Wyhamowałem bo jechałem powoli. Zatrzymałem się i mówię do wąsatego" ojca rodziny" człowieku ustaw ten trójkąt 200 metrów za autem i każ iść wszystkim przed auto za bariery bo jak będzie jechał pojeb to was pozabija. Facet patrzy na mnie, analizuje i za chwilę do niego dotarło: no ma pan rację. Chwycił trójkąt i pobiegł. Polacy to są idioci. Zawsze mądrzy po szkodzie jak jest za późno.
Mianowicie na ekspresówce zaczęło się palić auto i ludzie spierdalali w obawie przed eksplozją.
Nie osądzajcie bo sami nie wiecie co skłoniło do tego tych ludzi. Jeden samochód- można pomyśleć że debil, ale tutaj mamy cały konwój.
Dozywotni zakaz prowadzenia jakichkolwiek urzadzen mechanicznych i wybatorzenie na rynku glownym.
Bez przesady, napisał przecież, że prowadząc nie pomyślał o przekręceniu telefonu.
poker better than lifeKuuuuuurwa dlaczego mnie takie rzeczy nie spotykają... Akurat mam do złomowania samochód i bym na debilu mógł jeszcze hajsu wyciągnąć no i dodatkowo extra kara za chujowe prowadzenie
Cierpliwości, przyjdzie twoja kolej. Kamaz już jedzie i zutylizuje twojego gulfa z tobą w środku.
wielkie mi rzeczy... ile ty masz prawko kolego 10 dni miałem kilka razy sytuacje na autostradzie gdzie był śmiertelny wypadek i psy same kazały zawracać pasem awaryjnym by ludzie nie stali i nie czekali na jaśnie pana prokuratora... na filmiku widać, że dojeżdżasz do korka więc pewnie właśnie taka sama sytuacja miała miejsce a ty na siłe chcesz zabłysnąć jak dziennikarzyna z pedałenu.... a jak stałeś w tym korku jak clpa to jeszcze większa z ciebie beka
człowieku co ty pierdolisz?....
Tu nie było wypadku tylko przewalone drzewo(jest takie coś jak CB radio). Jednak ludzie zawracali widząc sam korek,bez żadnych rozkazów policji....Od kiedy kurwa korek upoważnia ludzi do łamania przepisów??? A jak stanie w korku to dla ciebie bycie cipą to czekam aż ci zagrają trąbką na twoim pogrzebie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów